2777
2789

وای خداروشکر عزیزدلم.خدا‌نی نیتو برات نگه‌داره

هزینه ی سزارین اختیاری چقدر شد؟سزارین با بی حسی بودی؟بخیه هات اذیتت نکرد؟

از رسیدگی بیمارستانت هم راضی بودی؟.من شاید ۳-۴ هفته ی دیگه بیام شیراز،اونموقع میشم ۳۵ هفته بنظرت قبولم میکنه خانم دکتر؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خداروشکر عزیزدلم.خدا‌نی نیتو برات نگه‌داره هزینه ی سزارین اختیاری چقدر شد؟سزارین با بی حسی بودی ...

هزینم حدود 8 و خورده ای شد البته اتاق خصوصی داشتم و آمپول روگام. رسیدگی بیمارستان خیلی خوب بود فقط زیر پاتو همراهت باید عوض میکرد ولی واسهذشیردهی و اینا خیلی کمکم کردن برخورد کادر اتاق عمل عالی بود و همه چی رو همونطور که خودم خواستم انجام دادن. با بی حسی بودم. پمپ درد نداشتم و حتی شیاف هم استفاده نکردم انقد ک دست دکتر سبک بود. آره منم هفته 34 رفتم زیر نظرش

هزینم حدود 8 و خورده ای شد البته اتاق خصوصی داشتم و آمپول روگام. رسیدگی بیمارستان خیلی خوب بود فقط ز ...

وای خداروشکرررر.واقعا ممنونتم

منم دو سه هفته دیگه میرم پیشش ببینم قبول‌میکنه با نه.خیلی خوشحال شدم که انقد راضی بودی از کارش😍😘 خدا نی نیتو حفظ‌کنه برات.دعا کن منم مث خودت اذیت نشم اصلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم