2777
2789
عنوان

داداش بیغیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 74 پست
حالا دیشب داداش عوضیم از سرکار اومده زنش خونه نبودهساعت دوازده خانوم اونده خونه بعد دعوا کردن باز من ...

من جات بودم میشستم اون زن داداشو بعد آویزونش میکردم اینهمه تهمت میزنه 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعضی عروسا کثافتن.همینکه با شوهرشون دعواشون میشه خانوادشو میکشن وسط فحش میدن .

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
حالا دیشب داداش عوضیم از سرکار اومده زنش خونه نبودهساعت دوازده خانوم اونده خونه بعد دعوا کردن باز من ...

ایندفعه فوش داد در خونه رو باز کن، بگو بیا پایین تو کوچه تو روم فوشم بده جلو بقیه تا اگر جراتشو داری یه سری بریم پاسگاه 

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
روانیه 

مشکل داره مث وحشیا درو میبنده من اصلا کاری بهش ندارم بیشعور همه خونوادشو ب زنه بیتربیتش فروخته اما زنش نمیذاره کسی چیزی ب خانوادش بگه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
خیلی بیخیال و بی زبونه

ولی صبوره...همین ک داداشتو نکشته ینی خیلی مرده..همین ک میگفته اشکال نداره واسه خاطر مامانت ...خب نمیشه ک بره داداشتو بزنه..ولی صبرش قابل ستایشه 

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻
نه خونه مال بابامه داده بشینیم ک مادرمم جمع کنم چون هیشکی نمیومد جمعش کنه

اوووه پس داداشت میخاد خونه رو بالا بکشه اصن نرو از خونه بشینو مقاومت کن

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
هر چی هست زیر سر زن برادرته. بخاطر اینه بهش رو دادین

اصلا کسی باهاشون ارتباط نداره بس ک زنو شوهر خبیثن عید هیچکس نیومد خونشون چون بری خونشون اشکتو درمیارن

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣