2777
2789
عنوان

داداش بیغیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 74 پست
چند شب پیش منو شوهرم دعوا کردیم شوهرم رف بعد روز بعد اومد دنبالم رفتیم شاندیز با بچه ها حالمون عوض ش ...

کی داداشت

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند شب پیش منو شوهرم دعوا کردیم شوهرم رف بعد روز بعد اومد دنبالم رفتیم شاندیز با بچه ها حالمون عوض ش ...

یا خداااا چه وحشیه  .

وخداروشکر چه شوهر خوب و صبوری داری

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

شکایت کن ازشون هم از زن داداشت بخاطر اعاده خیثیت هم داداشت بخاطر آزاراش، ترجیحا قبلش یه اس ام اس یا پیامی داشته باشی که توش عروستون فحشت داده باشه کارت راحتتره تا شلاق میره

یه روز داداشم باچاقو اومد تو خونه که میکشم بچه هاتو اگه نری شوهرم ک اومد خونه دعوا کردن و بعدش شوهرم ...

وای باور نمیکنم...بخدا زنش اینم دیوونه کرده

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻
یه روز داداشم باچاقو اومد تو خونه که میکشم بچه هاتو اگه نری شوهرم ک اومد خونه دعوا کردن و بعدش شوهرم ...

هر چی هست زیر سر زن برادرته. بخاطر اینه بهش رو دادین

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

حالا دیشب داداش عوضیم از سرکار اومده زنش خونه نبودهساعت دوازده خانوم اونده خونه بعد دعوا کردن باز منو فحش داد اخه شما بگین گناه من چیه.بخدا من اصلا دخالت نکردم تو رندگیش اصلا دوساله خونش نمیرم زایمان کرد واسش رفتم بیمارستان اما دوتا بچه اوردوم انگار ن انگار حتی نیومد ببینش همش پسرمو فحش میدادبچم هنوز دوسالشه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣