بچها من ۷ هفتمع الان. و از گرسنگی و ضعف دارم میمیرم. از همههههه غذاها بدم میاد حتی اونایی ک قبلا دوس داشتم. بیزارم از غذا کلا. و اینکع انگار از همع غذاها زده شدم. چیکار کنم بخدا انقدررر گشنمع و ضعف کردم دارم غش میکنم حتی شیرینی و کیک هم دوس ندارم بخورم. با اینکع مامانم واسم غذا میپزع بازم نمیتونم بخورم چیکار کنممممم گشنمههههه😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبحا که از خواب بیدار میشی سریع از جات بلند نشو،یه بیسکوییت خشک مثل پتی بور کنارت داشته باش کم کم بخور از تهوعت کم میکنه. منم همینطوری بودم ولی یه سری چیزارو فهمیدم میتونم بخورم،نون خشک با ماست،پنیر و خیار و گوجه،سوپ،برنج با ماست،اینارو اوایل میخوردم بعدش فهمیدم باید دوساعت دوساعت چیزی بخورم.مویز و بادوم درختی کنارت داشته باش.
چه قدر بده این ویارای بارداری کاملا میفهمم هفته های اول بی اشتهاییه بعد یواش یواش غذا میخوری .سینه هات درد میگیره زیادی ؟ترشح چی؟این دوحالت نباشه ویارات حل میشه کم کم
چه قدر بده این ویارای بارداری کاملا میفهمم هفته های اول بی اشتهاییه بعد یواش یواش غذا میخوری .سینه ه ...
واقعا راست میگی؟ من تا یکهفتع پیش خوب غذا میخوردم الان یکهفتع ده روزع دارم میمیرم از گشنگی. بنظرت هفتع چندم باز اشتهام برمیگردع و میتونم غذا بخورم؟ تا اونموقع چیکار کنم چی بخورم ک غش نکنم؟
ارع از همون اول ک باردار شدم تاالان سینع هام درد میکنن ولی ترشح خاصی ندارم