2777
2789
عنوان

داداش بیغیرتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 74 پست

خدا بهت صبر بده . و ایشالا زودتر جابجا بشی و از دستشون راحت شی . هیچی مهمتر از ارامش خودتو بچه های معصومت نیست . نذار تو محیط پراز ترس و استرس بزرگ شن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اگر خونه پدریته بشینین سر جاتون، زن برادره میخواد از میدون بیرونتون کنه بلکه بشینه رو این طبقات یا دست فک و فامیلشو‌ بگیره بیاره بنشونه جای شما

ایندفعه هم بلند تو راهرو بلند بگو هر کسی توهین کنه اگر جرات نداره از تو خونش فوش بده اگر جراتشو داره لباس بپوشه بیاد پاسگاه محل به جرم توهین آزار ازش شکایت کنی. سعی کن مدرک جور کنی دست خالی نباشی

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
استارتر اگر خونه پدریته بشینین سر جاتون، زن برادره میخواد از میدون بیرونتون کنه بلکه بشینه رو این طب ...

میدونی دیگه اونقداذیتم نکردن خستم.داداسم حتی بابامو هم زده دیگه ببین چقدر وحشیه.

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
خدا بهت صبر بده . و ایشالا زودتر جابجا بشی و از دستشون راحت شی . هیچی مهمتر از ارامش خودتو بچه های م ...

اره دعا کنید زودتر مستاجره بره بریم دیگه هردیقه نفس گیر شده حالم بهم میخوره تواین خونه نفس بکشم

من اگه مث بقیه بی احترامی میکردم یا دخالت نمیسوختم ازاین نیسوزم.که کاریش ندارم.داداشم وقتی مجرد بود ...

خدا لعنت کنه همچین عروسایی رو.

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
چ شوهر خوبی داری😉😍

کجاش خوبه؟اتفاقا استارتر باید عنوان میزد شوهر بی غیرت 

و برادر وحشی 

شوهر استارتر خیلی مسخره و به طرز ....گونه تو اون خونه ای که اینهمه بهشون توهین میشه مونده خب که چی بشه 

لابد دلش خوشه پولهاش را جمع میکنه اجاره نده و احتمالا برادره هم برا همین کفری بوده 

خنده داره به استارتر میگفته طوری نیست بخاطر مامانت بمونیم اره جون خودت تو فکر جیب خودتی فقط....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
کجاش خوبه؟اتفاقا استارتر باید عنوان میزد شوهر بی غیرت  و برادر وحشی  شوهر استارتر خیلی م ...

شما چیزی از زندگی من نمیدونی شوهرم اول بشدت مخالف بود سراین قضیه خیلی اصرارشو کردم ک اینجا بمونیم خودشم گف میمونیم اما به من چیزی نگو اون خودش میدید این روزارو.بعدشم بی پول و گدا نیس ک اینجور فک میکنی مشکل ما مالی نیس خدا بهمون به اندازه کافی داده.اونم مونده پول بابای من نیس

کجاش خوبه؟اتفاقا استارتر باید عنوان میزد شوهر بی غیرت  و برادر وحشی  شوهر استارتر خیلی م ...

بعدشم کسی نگف ک ما مفته میشینیم دارم اجارشم میدم 

من اوایل ک استارتر داشت تعریف میکرد..اونجا ک گفت شوهرش گفته ب خاطر مادرش .........گفتم چ شوهر خوبی ک هوای مادر زنشو داره..بعدش نظرم عوض شد

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻
بعدشم کسی نگف ک ما مفته میشینیم دارم اجارشم میدم 

به هر حال دوماد سرخونه بودن باعث توسری خوری میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چه زنداداش ببشعوری دتری خدا صبرت بده

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔