الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارشون خیلی بد بوده اگر زندگی من بهم میخورد یا به شوهرم مشکوک میشدم ،اون موقع گذشتم ولی الان بعضی وق ...
یا مثلا اگر چیزی از خونم گم میشد یا وسایل خصوصیمو دیده باشه بعضی وقتا بهش فکر میکنم خیلی ناراحت میشم یه لحظه خودتونو بزارین جای من ،کارجفتشون زشت بوده و الان به من بی محلی میکنه و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمیتونم بگم ممکنه شناخته بشم
من کلید ندادم یواشکی از کلیدی که دست مامانم بوده موقع مسافرت زده بود بچه ها نمیشه خیلی توضیح بدم ولی خودمم میدونم که ابروی مومن مهمتره ولی بعضی وقتو خونم به جوش میاد از رفتاراش🤪
کارشون خیلی بد بوده اگر زندگی من بهم میخورد یا به شوهرم مشکوک میشدم ،اون موقع گذشتم ولی الان بعضی وق ...
خیلی کارشون بد بوده عزیزم، به خود برادرت جدا جوری که کسی نفهمه بگو.
ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
اخه چ رفتاری منوشوهرم خونه زیاد باهم بودیم همه ام میدونن برام مهم نیست بعدشم از کجا میدونی ا ...
شما خودت داری میگی و اینم میگی که همه میدونن ولی زنداداش من میگه من مریم مقدسم من با رابطه شون کار ندارم،شدا بوده که من خودم خونه بودم ناهارم اومدن پیش ما زمان دوستی ،بیرونم رفتیم بارها ،ولی این که یه نفر ادعا کنه رو دوست ندارم اولین بارم که میخواست بیاد خونه مامانم اینا گفت باید زنگ بزنید از بابام اجازه مو بگیرید که بیام🙄