2777
2789
کارشون خیلی بد بوده اگر زندگی من بهم میخورد یا به شوهرم مشکوک میشدم ،اون موقع گذشتم ولی الان بعضی وق ...

هرچی بود گذشته دیگه بعد خدا میدونه چقدر تو خونتون بودن یا اصلا همین دختر بوده یا یکی دیگه...

و اینکه الان به چه کارت میاد بگی و چه سودی برات داره؟؟

از همه بدتر اینکه میگی حداقل به شوهرم بگم چطور حاضرید داداشتون رو جلو شوهرت کوچیک کنی!

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اخه برگشته میگه بابای من اصلا نزاشته تو دوران عقد خونه نامزدم بمونم در صورتی یه هفته تموم اونجا بود ...

شاید یکی دیگه بوده

یا اصلا بوده بزار بگه چی از تو کم میشه؟؟؟

خواهرشوهرای خوبی باشید خواهرشوهرای خوب گیرتون بیاد والا خواهرشوهرم‌هرروز کلیدش دست من بود دوران دوستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارشون خیلی بد بوده اگر زندگی من بهم میخورد یا به شوهرم مشکوک میشدم ،اون موقع گذشتم ولی الان بعضی وق ...

یا مثلا اگر چیزی از خونم گم میشد یا وسایل خصوصیمو دیده باشه بعضی وقتا بهش فکر میکنم خیلی ناراحت میشم یه لحظه خودتونو بزارین جای من ،کارجفتشون زشت بوده و الان به من بی محلی میکنه و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمیتونم بگم ممکنه شناخته بشم

یا مثلا اگر چیزی از خونم گم میشد یا وسایل خصوصیمو دیده باشه بعضی وقتا بهش فکر میکنم خیلی ناراحت میشم ...

یه سوال داداشت چرا باید کلید خونتو داشته باشه؟از کجا آورده

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
کلید نمیدادی

من کلید ندادم یواشکی از کلیدی که دست مامانم بوده موقع مسافرت زده بود بچه ها نمیشه خیلی توضیح بدم ولی خودمم میدونم که ابروی مومن مهمتره ولی بعضی وقتو خونم به جوش میاد از رفتاراش🤪

من کلید ندادم یواشکی از کلیدی که دست مامانم بوده موقع مسافرت زده بود بچه ها نمیشه خیلی توضیح بدم ولی ...

اخه چ رفتاری

منوشوهرم خونه زیاد باهم بودیم همه ام میدونن برام مهم نیست 

بعدشم از کجا میدونی اون بوده شاید داداشت یکی دیگه رو اورده والا شوهر من تو دوستی با خیلیا بود

خیلی کارشون بد بوده عزیزم، به خود برادرت جدا جوری که کسی نفهمه بگو.

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
اخه چ رفتاری منوشوهرم خونه زیاد باهم بودیم همه ام میدونن برام مهم نیست  بعدشم از کجا میدونی ا ...

شما خودت داری میگی و اینم میگی که همه میدونن ولی زنداداش من میگه من مریم مقدسم من با رابطه شون کار ندارم،شدا بوده که من خودم خونه بودم ناهارم اومدن پیش ما زمان دوستی ،بیرونم رفتیم بارها ،ولی این که یه نفر ادعا کنه رو دوست ندارم اولین بارم که میخواست بیاد خونه مامانم اینا گفت باید زنگ بزنید از بابام اجازه مو بگیرید که بیام🙄

شما خودت داری میگی و اینم میگی که همه میدونن ولی زنداداش من میگه من مریم مقدسم من با رابطه شون کار ن ...

احتمالا این اجازه گرفتن رسمشون بوده
گفته که زنگ بزنید جلوی باباش بد نشه

حتی ازدواجم نکرده باشن این موضوع به شما مربوط نیست

بچه که نبودن بخوای به بزگتراشون بگی ادبشون کنن

ما را نگاه کن که به آزادی و سفره ای خالی قانعیم،اما آنها همین را هم قبول نمی کنند.شاید برای اینکه میدانند در آزادی هیچ سفره ای خالی نمی ماند.