من به خاطر وضع مالی شوهرم مجبورم فعلا زیر عقد بمونم تا الان سه ساله که عقدم و خونه پدر مادرم زندگی میکنم مادرم به خاطر جهیزیه من مجبوره بره سرکار و خیلی کار سختی داره با حقوق کم و وقتی از سرکار میاد اصلا اهمیت به هیچکس نمیده و اکثر موقع ها میخوابه تا روز بعد خانوادم خیلی خوبن مامانم بعضی وقتا متوجه حرفاش نمیشه چند سری به خاطر تنبل بودنم بهم گفت امیدوارم زودتر بیان ببرنت یا یک بار تو دعوا گفت که زنگ میزنم پدرشوهرت برین ماه عسل زودتر برید و به حالت جدی گفت و بعدش میومد بابت حرفش معذرت خواهی میکرد و یجوری رفتار میکرد که تقسیر منه منم خیلی دلم شکسته رفتارش وقتی از سرکار میاد خیلیی بده نا گفته نمونه منم متاسفانه خیلی حاضر جوابم خب حرفاش خیلی بده اینا فکر میکنن من انگار از خدامه که اینجا موندم امشب بحثم شد برگشتم گفتم از این لوله اب پر نکن بطی رو کوبید زمین رفت گفت اصلا کاری ندارم با خونه و منم فتم خب تو که هیچکاری نمیکنی از وقتی هم میای بجای اینکه بشینی باما شام بخوری میخوابیو بعد زنگ میزی به دوستات خب نیا خونه علاقه ه اونور داری خب از مادرم معلومه که خوشش نمیاد از زندگیش و امشب اعتراف کرد و همیشه جوری وانمود میکنه که مشکل از خودشه قلبم داره از غم زیاد میترکه بابت این حرفمم بابام کلی سرزنشم کرد میدونم اشتباه کردم ولی منمی که میدونم تو خونه اضافیم واقعا حقم نیس که بخوا غیر مستقیم تو هر دعوا بهم بگه برو بیرون و مامانم هر دفعه که نظر میدم از وقتی ازدواج کردم بهم میگه لطفا تو زندگی من دخالت نکن خانواده من خیلی خوبن خیلی خیلی ولی ازارم میده که من مجبور میشم جواب بدم و خانواده شوهر امیدی هم ندارم که بخوا برم اونجا مادرم خیلی دلسوزه خیلی دل نازک واقعا بعضی وقتا از خودم بدم میاد
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
والا مامانت خیلی خوبه ک بخاطره اینکه بهت جهیزیه بده داره سرکار میره. قدرش رو بدون از فردا بهش جواب پس نده. مامانه من پول برا جهیزیم داشت گفته بود هم ک میده ولی نداد
والا مامانت خیلی خوبه ک بخاطره اینکه بهت جهیزیه بده داره سرکار میره. قدرش رو بدون از فردا بهش جواب پ ...
واییی چقدر بد اون واقعا از سرکار خسته میاد حرفاش ازارم میده حس میکنم برای جلوی بابام سیاست به خرج میده چون خیلی حالت قلدر ماننده وهیچ جوره حرف زور تو کتش نمیره
نکنه میخوای مراسم بگیری؟هزینه اونو صرف خونه کن که بریامیدوارم اگه کلا هزینه خونه نداری زودتر بدست بی ...
خب باید عروسی بگیریم دیگه خونه هم خریدیم منتها خانواده شوهرم هیچ کاری برای شوهرم نکردن یدونه لیوان هم ندادن بهش خودش سرکاره تازه شروع کرده به خرید جهاز تعمیرات خونه هم هست واییی
واییی چقدر بد اون واقعا از سرکار خسته میاد حرفاش ازارم میده حس میکنم برای جلوی بابام سیاست به خرج می ...
اون خسته میاد و اعصابش از کارش خورد میشه... اصلا جوابش رو نده تا بلاخره بری سر زندگیت. من هربار ک میبینم دختری جهیزیه میبره بغضم میگیره چون سر جهیزیه خانوادم خیلی اذیتم کردن اخر سرم نتیجه شد طلاق
خب باید عروسی بگیریم دیگه خونه هم خریدیم منتها خانواده شوهرم هیچ کاری برای شوهرم نکردن یدونه لیوان ه ...
عزیزم ببخشید ولی عروسی گرفتن حماقته واسه شمایی که شرایطتتون بده
مگه جهاز با دختر نیست؟
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عزیزم یکم اروم تر رفتار کن بالاخره اونم داره زحمت میکشه تو که نمی دونی چقد فشار روشه اگه تو مسائل خونه با هم اختلاف دارین اشکال نداره بزار مادرت هر کار دلش میخواد انجام بده بالاخره اونجا خونه مادرته حقشه هر کاری که دوس داره بکنه