2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد این بچه دماغو های دبستانی افتادم

خانووووووم ایییین داداشم دختر اورده خونه 😑😐😑😐

عزیزم بگی چه اتفاقی میخواد بیافته مگه؟!؟ چه سودی برات داره؟

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
اگ خودت قبل ازدواجت خونه شوهرت اینا وقتی نبودن رفته باشی عایا الان باید خواهر شوهرت ب روت بیاره؟

اخه برگشته میگه بابای من اصلا نزاشته تو دوران عقد خونه نامزدم بمونم در صورتی یه هفته تموم اونجا بود و منم که تو دوستیشون تو خونمون موهاشو دیدم😥

اخه برگشته میگه بابای من اصلا نزاشته تو دوران عقد خونه نامزدم بمونم در صورتی یه هفته تموم اونجا بود ...

توم غیر مستقیم جلو بقیه نه وقتی ک تنها بودین

با خنده بگو دوران عقد نزاشت قبلشم نزاشت و بخند

حتما حالیش میشه

اخه برگشته میگه بابای من اصلا نزاشته تو دوران عقد خونه نامزدم بمونم در صورتی یه هفته تموم اونجا بود ...

اومدیم اینکه داداشت آورده بود این بنده ی خدا نبود اونوقت چی؟؟؟

بعد بگه چیکارش داری

زن داداش من با داداشم دوست بود یه بار به روش نیوردیم بعد ۱۲_۱۳سال

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
یاد این بچه دماغو های دبستانی افتادم خانووووووم ایییین داداشم دختر اورده خونه 😑😐😑😐 عزیزم بگی چ ...

کارشون خیلی بد بوده اگر زندگی من بهم میخورد یا به شوهرم مشکوک میشدم ،اون موقع گذشتم ولی الان بعضی وقتا پشیمون میشم میگم کاش همون موقع لااقل به داداشم میگفتم ،من با شوهرم مهمونی اونا خونه ما😢😢😢😢

توم غیر مستقیم جلو بقیه نه وقتی ک تنها بودین با خنده بگو دوران عقد نزاشت قبلشم نزاشت و بخند حتما ح ...

خیلی روش بدیه خودتون استفاده نکنید ..

چ کاره ایا تیکه بندازه دل طرف سیاه شه!

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید