2777
2789
احتمالا این اجازه گرفتن رسمشون بوده گفته که زنگ بزنید جلوی باباش بد نشه

فکر نمیکنم اینجور باشه چون کلا هیچ چیزی رو طبق رسوم پیش نبردن ،بیشتر میخواستن اینجور نشون بدن که افتاب مهتاب ندیده ست بی اذن پدر هیچ جا نمیره ،ولی در کل اشتباا اول از داداشم بوده   بعد هم اون حالا هم به قول بچه های نینی سایت دیگه گذشته ،سعیم بر این میشه که فراموشش کنم ،و اینم بگم من اهل تیکه انداختن نیستم و دوست ندارم دل کسی رو بشکنم اگر میخواستم اینجور باشم قبلا اینکارو میکردم ،کلا بیخیالش میشم و سعی میکنم از ذهنم بیرون ببرم یا لااقل کمرنگش کنم ممنونم از نظراتتوون😘

فکر نمیکنم اینجور باشه چون کلا هیچ چیزی رو طبق رسوم پیش نبردن ،بیشتر میخواستن اینجور نشون بدن که افت ...

بزرگواری میکنی که ابروی بنده خدارو حفظ میکنی
خدا ستارالعیوبه و برای شماهم جبرانش میکنه قطعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.