2777
2789

تو بیمارستان های دولتی امکانش هست چند نفر باهم تو ی اتاق در حال زایمان باشن ینی؟ یا نه موقع خود زایمان اتاق جداست چجوریه؟

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

جداست بابا 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا نیست،و صد بچه ماما و پرستار ، تو اتاق دور و بر آدمن،مگه حریم خصوصی حالیشونه خرا

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من یهویی رفتم برا زایمان کیسه ابم پاره شده بود 

یجا بستری شدم چندتا تخت بود فقط پرده بود 

کارا اداری انجام شد بردنم 

بلوک زایمان 

اونجا یه سالن بزرگ بود اتاق ها  زایمان جدا 

ولی خب صدا ها رو مخ بود من از جیغ بقیه ترسیده بودم 

خداشکر خودم زایمان خیلی راحتی داشتم 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خواهرم ۹ سال پیش بیمارستان عسگریه اصفهان که نیمه دولتی بود اون زمان، پرده بود بینشون

واقعا فک نمیکردم اینجوری باشه حتی 

ولی من تو دولتی شهر خودمون زایمان کردم یه اتاق تمیز و شیک بود با امکانات و کاملا جدا .

بیمارستانی ک بچه اولمو دنیا آوردم درحال تخلیه بود داشت جاب جامیشد هممون تویه سالن بودیم فقط لحظه دنیا اومدن میبردن اتاق زایمان

ولی سربچه دومم دونفر تو یک اتاق بودیم  اونجاهم ب محض نمایان شدن سیاهی سربچه بردنمون اتاق زایمان ک تکی بودیم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یهویی رفتم برا زایمان کیسه ابم پاره شده بود یجا بستری شدم چندتا تخت بود فقط پرده بود کارا اداری ا ...

وای خیلی وحشتناکه درکل 

من واسه عمل بینی رفته بودم تو راه رو کسایی که عمل کرده بودم رو همون‌جوری با خون رو تخت جا به جا میکردن دیده بودم پشیمون شده بودم

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷