2777
2789
عنوان

من همونم که شوهرم با یه زنی که رفتن ماشینشو بگیرن دوست شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 98 پست
شوهرم بهش پیام داده بود پاییه یه رابطه هستی گفته بود چه رابطه ایی پنهانی خانوادم نمیزارن شوهرم گفته ...

چه برنامه ریزی مرتبی کرده 

بچسب به زندگیت

اون قرص برنج رو هم تروخدا همین الان بنداز تو چاه توالت 

قسمت میدم همین الان بندازش بیرون تو خونت نگهش ندار عزیزم

سلام عزیزم مرسی تو خوبی اره بزرگ شده

ای وای چقدنازوخوشکله خدا حفظش کنه عزیزدلم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو مادر شوهرم بودیم گفتیم بهش زنگ بزن بگو دیگه زنگ نزنه اخه من اصلا مزاحمی نداشتم از وقتی به این ج  نده زنگ زدم یه مزاحمی پیدا کردم زنگ زد بهش گفت زنم راضی نمیشه بگیرمت 😞😞😞 زنو بچمم دوس دارم نمیخوام زندگیم نابود شه اونم گفت منم هوو نمیشم تموم شد اما خیلی ناراحت شدم گفت زنم نمیزاره بگیرمت گفتم یعنی اگه میزاشتم میگرفتیش؟گفت نه گفتم این گفته باید زنت راضی باشه یکی دیگه بگه زنت مهم نیست میگیریش گفت نه 

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

بخاطر یه ادم عوضی میخوای خودتو بکشی و بچه ات بیفته زیر دست اونها؟فکر کن ببین این ادم ارزششو داره؟بعداز اونهمه بی حرمتی چرا مدام بهش زنگ زدی اون زن کیه که بهش میزنگی و اس میدی؟این راهش نیست عزیزم خودتو دست بالا بگیر کاری کن شوهرت بیفته دنبالت با دست پس بزن با پا پیش.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
منو لایک کن عزیزم .مرسی

ببخشید دیر لایکت کردم 

تو ی تاپیک جنجالی بودم خیلیا ریپلایم کرده بون طول کشید 😁😁😘

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
شوهرم بهش پیام داده بود پاییه یه رابطه هستی گفته بود چه رابطه ایی پنهانی خانوادم نمیزارن شوهرم گفته ...

یکی از دوروبریای منم بخاطر خیانت زنشو طلاق داد بخدا قسم یه هفته نکشید مس سگ پشیمون شد عاشق زنش بود و اونم خیلی دوسش داشت..الان افسردگی گرفته از زن جماعت بیزاره روزی هزاربار میگه کاش برم بگم گه خوردم بیازندگی کنیم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

خیلی بهش اطمینان داشتم الان اصلا اطمینان ندارم تا سر کوچه بره بگین چی کار کنم اونم میگه چرا این طوری اگه میخوای این طور باشی تا برم ترو خدا یکی راهنماییم کنه

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
منو مادر شوهرم بودیم گفتیم بهش زنگ بزن بگو دیگه زنگ نزنه اخه من اصلا مزاحمی نداشتم از وقتی به این ج ...

چقد ریلکسی استارتر، خیلی عادی رفتار میکنیا

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
خیلی بهش اطمینان داشتم الان اصلا اطمینان ندارم تا سر کوچه بره بگین چی کار کنم اونم میگه چرا این طوری ...

بگو بهم حق بده باید دوباره اعتمادمو نسبت به خودت جلب کنی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خب شوهرتون چرا همچین کاری کرد؟ بچه هم دارین؟

اره یه دختر میگه اخه اون موقع که اون خوش اخلاق بود تو بد اخلاقی کردی بعد وقتی زنگ زدم به زنه فوشش دادم اونم منو فوش داد دیشب که به شوهرم کفتم گفت خوب بت کرده

كاري با راست و دروغ شوهرت ندارم 

قرص برنج گرفتنت چيه 

فك ميكني بخوري ناراحت ميشه شوهرت 

بعد يه مدت فراموش ميكنه 

اين بچه شماس ميفته دست نامادري 

از فكر قرص بيا بيرون 

خوردنش يه لحظه دردش يه عمر 

برا خودت همه هم به دخترت ميگن مادرت رواني بود 

نميدونه كه قضيه چيه