2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نسبت ب بیماری خیلی ترسوام . حتی میترسم ام ار ای برم 

مطمئن باشین هیچی نیست  همش از استرس هست و کمبود بعضی ویتامینها باعث گز گز میشه .تازه  بیرون زدگی دیسک کمر  و گردن هم همین علائم رو داره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
منم یک ماه این علائم و دارم چند روز خوب میشه دویاره شروع میشه خیلی هم از ام اس میترسم شما پیگیری کرد ...

نگران نباش انشالله چیز خاصی نیست عزیزم . من ازتیروییدم بود ظاهرا. یسری هم گفتن از استرسههه . ولی هنوز موقع خواب تپش قلب دارم و بدنم نبض داره .

شمام اول تیروییدتو چک کن وبعدببین استرس نداری ..

نگران نباش انشالله چیز خاصی نیست عزیزم . من ازتیروییدم بود ظاهرا. یسری هم گفتن از استرسههه . ولی هنو ...

خیلی ممنون یاسمین جان، منم دقیقا تپش قلب و نبض دارم ایشالا برای منم همون تیروئید باشه 

خیلی ممنون یاسمین جان، منم دقیقا تپش قلب و نبض دارم ایشالا برای منم همون تیروئید باشه 

خاهش میکنم عزیزم ... احتمالا یا تیروییدتونه یا استرسه .نگران نباش ومثه من ب بدنت استرس وارد نکن . من پارسال خیلی حالم بد بوود وفکرای بد میکردم ..مثه من

اشتباه نکن  

از استرس هست منم بعد زایمان دستام و بعد پاهام گزگز میکرد میترسیدم ام اس باشه داشتم میمردم  ام آ ...

توروخدا جواب منم بده منم بعد از زایمان م گز گز و سوزن سوزن شدن گرفتم از ام اس میترسم چیکار کنم