2777
2789
عنوان

من همونم که شوهرم با یه زنی که رفتن ماشینشو بگیرن دوست شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 98 پست
منو مادر شوهرم بودیم گفتیم بهش زنگ بزن بگو دیگه زنگ نزنه اخه من اصلا مزاحمی نداشتم از وقتی به این ج ...

یعنی بدش نمیاد این کارو کنه.نمی دونم شایدم جلوی تو اینجوری نقش بازی کردن.

و

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداسرهیچکس نیاره ولی من اگر باشم یه لحطه نمیتونم بمونم..یا اگه شرایط نباشه برم میشم مرده ی متحرک دیگه تا قیام و قیامتم دلم صاف نمیشه با طرف...نمیتونم انگشتمم بزارم لمس کنه..خوشبحالت دلت دریاست وخونسرد

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

استارتر تورا خدا بی هیچی نبخشیا،کوتاه نیا،برو حق طلاقی،حضانت فرزندی،خونه ای چیزی ازش دربیار.

قرصم بنداز بره،این دنیات بخاطر این عوضی خراب شده میخوای اون دنیاتم خراب کنی.بعدم بره پشت سرت بگه زنم گند زده بود ترسید مردم بفهمن آبروش بره خودشو کشت....بچه ات هم میفته زیر دست زنای هرزه.

خدایا شکرت   
با وجود این چیزا بستیش به تلفن😵الان ک مادر و برادرشگ میدونن تکلیفتو معلوم کن پسر کثیفشونم پس بده به ...

عزیزم تو تاپیک ثبلم گفتم جایی ندارم برم خونوادم پشتم نیستن تینم بخوام برم دخترمو میکیره دیشب و پریشب میگفت یا بمون اینحا واسه دخترت مادری کن بزار منم به کارم برسم یا برو

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

اتفاقاً همین الان  منم باشوهرم بحثمون شد بدون خداحافظی رفت  خوب میکنم محلش نمیزارم   مردا اکثراً بی غیرت شدن اونایی هم که به ظاهر خوبن  زیر زیر غلط میکنن  

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ای وای عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخته منم طعم تلخ خیانت روچشیدم

الان چی اطمینان بهش داری فقط یه بار بود تا کی بهش شک داشتی

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
خیلی بهش اطمینان داشتم الان اصلا اطمینان ندارم تا سر کوچه بره بگین چی کار کنم اونم میگه چرا این طوری ...

باید واقعیت و قبال کنی هرچند تلخه...ازاین به بعد منتطر هرچیزی ازش باش بعیده دوباره خطانکنه چون مشخصه سسته

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اه صدام میکردی بیام.    

درمورد وجود خدا بود 😓😓

یادم رفت عزیز دلم 🤕🤕🤕😖

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خیلی بهش اطمینان داشتم الان اصلا اطمینان ندارم تا سر کوچه بره بگین چی کار کنم اونم میگه چرا این طوری ...

همسرشمابسیارپرروتشریف دارندعزیزم اگه می خوای بمونی اونقدرقوی شو وهمین امروزهمه چی فراموش کن (می دونم نمیشه😔)چون فرداروزی میگه من اومدم خونه اخم کردی وشکاک بودی رفتم بافلانی طبق صحبت های خودش میگم یه تضمین مطمعن ازش بخواه حق طلاق سندخونه یاهرچی که شوهرت تنبیه شه..راه سختی درپیش داری خداکمکت کنه شک وقتی بیادتوزندگی اعصاب وآرامش آدم ازبین می بره عزیزم خواهرانه میگم شوهرت بااین توجیه هایی که برای خودش تراشیده اصلاقابل اعتمادنیست

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
عزیزم تو تاپیک ثبلم گفتم جایی ندارم برم خونوادم پشتم نیستن تینم بخوام برم دخترمو میکیره دیشب و پریشب ...

ببخشیدا ولی شوهر تو از هر کثافطی کثافط تره ک داره از شرایط سو استفاده میکنه بره ایدز بگیره مردک هرزه

پسرم❤👦
شوهرم بهش پیام داده بود پاییه یه رابطه هستی گفته بود چه رابطه ایی پنهانی خانوادم نمیزارن شوهرم گفته ...

الهی خدالعنتش،کنه  پست فطرت بی اصل ونسب

خدایا کمک کن چی داره به سر بانوان سرزمینم میاد😭😭😭

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
عزیزم تو تاپیک ثبلم گفتم جایی ندارم برم خونوادم پشتم نیستن تینم بخوام برم دخترمو میکیره دیشب و پریشب ...

عزیزم شاغل هستی؟تحصیلات چی؟به فکرخودت باش که اگه خدایی نکرده دوباره اتفاقی افتادنگران جاومکان نباشی روپای خودت وایستا تویه مادری بایدقوی باشی

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بیکاری خواهر میخوای قرص بخوری         قرص بخوری که چی شه  زنیکه حروم زاده بیاد زندگیتو صاحب شه نه خواهر جان   اصلا کوتاه نیا   تو خونتم بمون  اگه پرو بازی دراورد برو دادگاه مهرت رو بزار اجرا بگو زندگیم و دوست دارم   طلاق نمیخوام ولی مهرم رو نیاز دارم اصلا خونتو ترک نکن که عدم تمکین بگیره         مردای لجن اگه بفهمن کسی پشتت نیست بیچارت میکنن

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
چه برنامه ریزی مرتبی کرده  بچسب به زندگیت اون قرص برنج رو هم تروخدا همین الان بنداز تو چاه تو ...

عزیزم من خیلی سختی کشیدم دیگه طاقت بعدی رو ندارم خریدم که دیگه بعدی در کار نباشه