2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باشه حتما،پس تو چه غلطی میخوای بکنی چرا زن گرفتی اصلا قبول نکن بگو حقوقم رو پس انداز میکنم برات ماشین بخرم یا خونخ بخریم بزنم به نامت ولی در واقعیت جمع بکن واسه خودت طلا بخر مردی کع پولش زیاد بشه زیر سرش بلند میشه اصلا نزار

والا من بابامهمیشه میزنم تو چشمم کارمیکنی پول درمیاری باید خرج کنی

منم سرکار می رفتم ۹۵ درصد پولم خرج خانوادم میشد

و اصلا فکر این نبودن منم حق پس انداز و آینده دارم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

انقدر عصبی شدم تا صفحه ۱۰ بیشتر نخوندم . من نمیدونم بعضی از ما زنها چرا انقدر شل هستیم. بابا از روز ...

عزیزم میگی صندوق طلا چطور میشه سرمایه گذاری کرد؟

ارزش سرمایه گذاریش ب اندازه خرید طلای فیزیکی هست؟

مطمئنه؟

من ی مبلغی پول پس انداز کردم نمیخوام همسرم بفهمه.برای همین نمیتونم طلای فیزیکی بخرم.کسی رو هم ندارم بخرم بزارم پیشش بدام نگه داره.خواستم بزارم اپ های طلا مث میلی و اینا ولی اونام اعتباری بهشون نیست.موندم چکار کنم