2777
2789
عنوان

من همونم که شوهرم با یه زنی که رفتن ماشینشو بگیرن دوست شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برایه آرامش دلت صلوات فرستادم😢

واقعا ممنونم خیلی نیتز دارم

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
من هدف راهنمایی استارتر بود تا مشکلاتش حل بشه و زندگیش پا بگیره  حالا خود داند استارتر صلاح خو ...

منم به حرف شما حق میدم منم خیلی بدی کردم از خونه انداختمش بیرون درو قفل کردم توف کردم تو صورتش الان فکرشو میکنم برا مرد سخته زن بزنش

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
پس الا ن که پشتتن خانواده ی شوهرت

اره خیلی مخصوصا مادر شوهرم

منم به حرف شما حق میدم منم خیلی بدی کردم از خونه انداختمش بیرون درو قفل کردم توف کردم تو صورتش الان ...

سعی کن زندگیتو بسازی تو عصبانیت خودتو کنترل کن با محبتت جذبش کن حالا که پشت و پناهی نداری تمام سعیتو بکن برای خوشبختی خودت و دخترت

مادر شوهر منم پشتم بود ولی وقتی طاقت نیووردمو حرف طلاق زدم نمیدونی چیکار کرد اون روشو قشنگ دیدم گول ...

منم حرف طلاق هیچ اقدامم کردم چند بار