دیشب شب خیلی سختی بود خیلی بلاها سرم اومد شوهرم گفت میخوام بگیرمش پسرش ده سالش بود یعنی سیزره سال از شوهر من کوچیک تر زنه هم متولد ۶۷ بود شوهرم وسایلشو جمع کرد که بره از خونه و رفت منو و مادر شوهرم و برادر شوهرام زنرو گرفیم به باد اسمس که میخواییم خونی بزاریم در خونت پسرو از راه به در کردی
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
شوهرم بهش پیام داده بود پاییه یه رابطه هستی گفته بود چه رابطه ایی پنهانی خانوادم نمیزارن شوهرم گفته بود پنهانی صیغه اونم گفته بود نه باید بگیریم و برامم خرج کنی پسرمم مث دخترت دوس داشته باش تا منم دخترتو مث پسرم دوس داشته باشم اما هوو نمیشم باید زنتو طلاق بدی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای وای عزیزم بمیرم برات ایشاالله خداخودش بهت صبربده
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
حالا این زناکه میان زندگی بهم میزنن خوبه که طعم تلخ جدایی روچشیدن خوبه که میدونن یه زن تمام امیدش به همسرشه چطوری میتونن آوار شن سر زندگی یکی مثه خودشون خدایااااا😢😢😢😢
کسی که حالش با تو خوب نیست به درک بزار بره چرا افتادی دنبالش. فکر کنی اگه برگرده اون آدم سابق میشه ب ...
اره درسته بمونه هم دلش با یکی دیگه س ادم دمدمی مزاجی و تو این سن هردقیقه دنبال ی نفر ک اونم باهاس ازدواج کنه چ نترس هم هس با سن گم ازدواج دوم تو گرونی مطمعنا زنه به پاش نشسته و حمایتش میکنه
عزیزم شوهرت برگرده هم بعید نیس تکرار کنه کارشو
باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤