2777
2789
عنوان

چرا میگن

66 بازدید | 8 پست

دخترایی که از  محبت پدری بهره مند نبودن ممکنه بیشتر سمت پسر و مردای بزرگ تر از خودشون برن؟ من هیچ وقت پدرم علاقه ای بهم نداشت حتی یکبار تو زندگیم بغلم نکرد همیشه هم میگه از روزی که توبیمارستان دیدمت هیچ وقت ازت خوشم نیومد خودمم نمیدونم چرا...اما من هیچ وقت حس نکردم که ضعفی از سمت جنس مخالف دارم یا کمبود دارم...یه دوستی ذاشتم دقیقا مشکل منو داشت بدون اغراق میگم هر هفته یه دوست پسر عوض میکرد اکثرا هم مردایی که 10 15 سال از خودش بزرگتر بودن وقتی میگفتم چرا این کارا رو میکنی میگفت بخاطر محبت ندیدن از سمت بابام اینطوری شدم گاهی وقتا میگم لابد من عجیبم که چیزی حس نمیکنم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم ربطی نداره یعنی همیشگی نمیتونه این دلیل باشه. .من بهترین پدر دنیا رو داشتم بی نظیر ،سرشار از حمایت و عاطفه الان دو ماهه از دستش دادم اما چندین سال پیش عاشق کسی شدم که ۱۲ سال بزرگتر بود .

یه چیزیه به اسم ددی ایشوز که خیلی پیچیده است

منظور محبت نیست حضور پدره بعضیا دلشون میخواد تو آدمی که به عنوان معشوقه انتخاب میکنن رفتار های پدرشون باشه یعنی کسی که بهشون توجه نکرده یه همچین چیزی

بنظر منم ربطی نداره یعنی همیشگی نمیتونه این دلیل باشه. .من بهترین پدر دنیا رو داشتم بی نظیر ،سرشار ا ...

من خودمم با اینکه محبت پدری ندیدم زیاد سمت افراد سن بالا جذب نمیشم نهایت هم سن خودم باشه

واقعا  چه بهتر که روت تاثیر نذاشته. واقعا مرد باید نزدیک سن خودت باشه که بتونه یار و همدمت بشه. این رو وقتی میگم که زندگیم رو با مردی که انقدر ازم بزرگتره خراب کردم.

مردی که دوستت نباشه به چه دردی میخوره

کاربری دست ۷ نفره. ❕

خب من اصلا چنین چیزی حس نکردم ولی تو اطرافیان زیاد دیدم

ربطی به محبت پدر نداره بعضیا مشکلات پیچیده ای با باباشون دارن و ناخودآگاه میگن یکی از ریشه های جذب آدم مسن شدن این می‌تونه باشه