2777
2789

این دیگ جدید بود😑

ن بابا من فقط روزعروسیم عینک نداشتم

بقیه جاها همیشه عینک داشتم باهرلباسی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دیگ جدید بود😑ن بابا من فقط روزعروسیم عینک نداشتمبقیه جاها همیشه عینک داشتم باهرلباسی

چی جدید بود؟

آخه ندیده بودم کسی عینک بزنه همه لنز میزارن

ولی واقعا این مراسمو نمیتونم لنز بزارم این همه ساعت

چی جدید بود؟آخه ندیده بودم کسی عینک بزنه همه لنز میزارنولی واقعا این مراسمو نمیتونم لنز بزارم این هم ...

والله من سالهاست عینکی ام و تو مراسماتم عینک میزارم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

راستش منم خوشم نمیاد و چندین بار عینک زدم ولی خدارو شکر پارسال عمل کردم دوشنبه عروسی بودیم واقعا کیف کردم بدون عینک نمیتونی عمل کنی؟

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خب پس خیالم راحت شد مرسی

خواهش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

چی جدید بود؟آخه ندیده بودم کسی عینک بزنه همه لنز میزارنولی واقعا این مراسمو نمیتونم لنز بزارم این هم ...

همینکه گفتی

ن اتفاقا اونایی ک لنز میزارن مشکل چشمی ندارن اکثرا

کسی ک چشمش ضعیفه خشکی فلان عینکین

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

راستش منم خوشم نمیاد و چندین بار عینک زدم ولی خدارو شکر پارسال عمل کردم دوشنبه عروسی بودیم واقعا کیف ...

وسط تحصیلم احتمالا چشمام ضعیف تر هم بشه بخاطر همین فعلا عمل نمیکنم