2777
2789
عنوان

برادرشوهرم شوهرمو بدجوری زد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 81 پست

جاریت حتما میخواسته خودش با خواستگار خواهرشوهرت ازدواج کنه 😒😏

شوهر چهارم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اشکال نداره یکی زده یکی خورده.

شماهم دخالت نکن.چون این وسط چندتا هم خودت میخوری.به روی خودتم نیار فقط سنگین باش باهمه قوم شوهرت تا یه مدت.اینجوری کسی جرات نمیکنه بهت چیزی هم بگه

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
وای استارتر یه سوال تو این ساختمون که میگی غیر از شما خانواده دیگه ای هم ساکنه؟ یا فقط خانواده خودتو ...

واحد بقلیه جاریم ک طبقه سوم میشینن .ی زنو شوهرجوون.خونه نبودن

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

خدا صبرت بده واقعا وای خودمو تو اون شرایط تصور کردم وحشتناک بود  اگه من جات بودم جاریمو از گیساش میگرفتم فیتیله پیچ میکردم .

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
حالا اشکال نداره یکی زده یکی خورده. شماهم دخالت نکن.چون این وسط چندتا هم خودت میخوری.به روی خودتم ن ...

بامن ک کاری ندارن چون اصلا قاطیشون نمیشم .تو دعوام ک دراومدم ازاتاق بیرون چون دیدم شوهرمو میزنه 

خدا صبرت بده واقعا وای خودمو تو اون شرایط تصور کردم وحشتناک بود  اگه من جات بودم جاریمو از گیسا ...

اصلا ازاین اخلاقاندارم .تازه التماسش میکردم جلو شوهرشو بگیره نزاره شوهرمو بزنه

شما درست نمیخونی .باید میدادم شماتایپ میکردی

عزيزم متنت پر غلط املايي، نگارشي، ... زشته براي خودت ميگم، يكم مطالعه كن املاي كلمات رو درست بنويس، بين حرفات ميتوني از ويرگول و نقطه استفاده كني، براي همين چيزا اكثرا نفهميدن چي گفتي، بهت برنخوره اينجا مجازيه هيچ اشكالي نداره اگر اينجا ياد بگيري

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
اصلا ازاین اخلاقاندارم .تازه التماسش میکردم جلو شوهرشو بگیره نزاره شوهرمو بزنه

خخخح حالا من خودم اینجور مواقع فقط گریه میکنماااا ولی تعریف کردی حرصم گرفت گفتم جات بودم میزدمش 😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧