2777
2789
عنوان

برادرشوهرم شوهرمو بدجوری زد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 81 پست
درست نخوندی عزیزم جاریش در مساله ای که بهش مربوط نبوده دخالت کرده گفته دخترتونو ندید دیده کار ...

ما که نمی دونیم.از کجا انقدر مطمئن میگید جاریه شوهرش را پر کرده.شاید دارن اشتباه فکر میکنن.انگار کل این خانواده کلا از این عروس راضی نیستن و با عینک بدبینی نگاهش میکنن....ولی در کل مردا شلوغش کردن آنقدر کتک کاری لازم نبود

خدایا شکرت   
من که همه رو فقط یک بار خوندم وکامل متوجه شدم

خب احتمالا عادت دارين به متن هاي محاوره اي و شلوغ، من و خيليا از اون اول متوجه نشديم، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که نمی دونیم.از کجا انقدر مطمئن میگید جاریه شوهرش را پر کرده.شاید دارن اشتباه فکر میکنن.انگار کل ...

چون اولین بارش نیست .اینجامحیط کوچیکه .ازداج قبلشم خانوادهاشون ازش راضی نبودن اونام میگن ک رفتارش همینه .س تاشوهراشم دیونه کرده .برادرشوهرم ی مرده فوقلعاده خوبی بود ولی کلا اخلاقش عوض شده

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏
چون اولین بارش نیست .اینجامحیط کوچیکه .ازداج قبلشم خانوادهاشون ازش راضی نبودن اونام میگن ک رفتارش هم ...

اوکی.چه میشه کرد دیگه مجبورید تحملش کنید.زندگی تو یک ساختمون خیلی بده اصلا نمیتونی روابطت را خودت کنترل کنی

خدایا شکرت   
۲«خلاصه ک جاریم حسادت میکنه ب خواهرشوهرم چون هی ازپسره بد میگه ک عصبیه ،مجرده،ب دردتو نمیخوره.توتازه ...

من رزمی کارم و مربی هستم میتونم کمکتون کنم

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜