2777
2789

این همه آموزش و اطلاعات  در مورد خانم ها هست ولی حتی کوچک ترین اطلاعاتی در مورد پسرا نیست یعنی خدایی چند درصد مادران این فکرو میکنن که پسرشون اصلا توی این فازا نیست اکثر خانم ها فکر میکنن که مردای بالغ بیشترین حس و میل رو دارن اما نمی دونن که پسرای توی سن 14و15 سالگی اوج هورمون و هیجان ذهنی و بدنی قرار دارن ولی پسرا که آموزش ندیدن چی 95 درصد اموزش ندیدن ؟ وقتی برخورد میکنن به این چیزا واقعا اسیب میبینن یعنی آسیب که نه زندگیشون تباه میشه و خیلی چیزهای دیگه که واقعا اینجا اگر میشد میگفتم تا خانم ها بدونن و بشناسن پسراشون رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته 

این روششون واقعا اشتباه هست 

من خودم سه تا داداش داشتم 

از سن ۱۲ سالگی مادر و پدرم همه مسائل از نظر جنسی،بدن خانم ها،اسیبی که مرد ها میتونن به پسر نوجوون بزنن،تجاوز و...توضیح دادن و اگاهشون کردن 

البته که خیلی از خانواده ها به دختر هاشون هم هیچ اموزشی نمیدن🤦🏻‍♀️

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب به نظرت باید چیکار کرد؟چی گفت که هم چشم و گوش بچه باز نشه هم قبح و حرمت ی سری مسائل نریزه

حرمت هیچ مسئله ای نمیریزه 

پسرا خیلی در معرض ازارجنسی قرار میگیرن 

از تو مدرسه گرفته تا جامعه 

باید واضح و روشن گفت 

بچههای امروزه چشم و گوششون کاملا باز هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب این چیزا رو باید پدراشون باهاشون صحبت کنن 

هنوز جا نیوفتاده مادر با پسرش در مورد این مسائل صحبت کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حرمت هیچ مسئله ای نمیریزه پسرا خیلی در معرض ازارجنسی قرار میگیرن از تو مدرسه گرفته تا جامعه باید واض ...

نه فکر کنم منظور اسی این نبود. چون همه مادرا به بچه هاشون چه دختر چه پسر در مورد ناحیه خصوصی که کسی نباید ببینه یا دست بزنه میگن. 

منظور اسی این بود چجوری پسرا با اوج میل جنسی کنار بیان و از این اموزش ها 

خب به نظرت باید چیکار کرد؟چی گفت که هم چشم و گوش بچه باز نشه هم قبح و حرمت ی سری مسائل نریزه

باید آگاهش کرد که بدن زنان اینطوری هستن وقتی سنت رسید به دوران بلوغ طبیعیتا میل و شدت علاقت به خانم خیلی زیاد میشه و بهش بگی که اینها همش طبیعی هست و فقط باید یادبگیری که زنان ابزار نیستنخو این لذت برای خوشگذرونی نیست