2777
2789
عنوان

برادرشوهرم شوهرمو بدجوری زد😣

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 81 پست
۳«تا امروز ک ب شوهره من گفت ک من راضی نیستم چون خواهرمن سالم نیس بدلباس میپوشه و ابرویه مارو برده و ...

عين بچه هاي ابتدايي تايپ كردي، هم از لحاظ نگارش هم از لحاظ تعريف كردن ماجرا، وعضم خوب شه يعني چي اخه، انگار خواهرزادم داره حرف ميزنه، يكم دقت كنيد تو نوشتن زشته به خدا بزرگ شدين

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

۵«جاریم هیچی نگفت فقط گفت العان ب علی میگم بیاد باگریه رفت بالا بعده ۵دیقه شوهرش اومدو هیچی نگفته حمله کردب زدنه خواهرشوهرم.ک چرا زنه منو کتک زدی . برادرشوهرمم بدنسازی میره قدبلندیم داره .بد میزداخیلییی.دروباز کردم دیدم واای دختررو انداخته زیره پاش لگده ک میزنه خودمو انداختم رو خواهرشوهرم گفتم جونه عزیزترین کست نزنش بعدمنو دید رفت کنار منم وایسا دم جلوش دستشو گرفتم ک نزارم ولی نشد بازم حمله کرد نمیتونستیم بگیریمش شیشه هارو اورد پایین اصلا خل شده بود 😟😫 شوهرم بالا بودرفته بود حموم شنید صدایه دعوارو اومدپایین ب داداشش حمله کرد شروع کردن همو زدن همه همدیگرو میزدن .پله هارو نگاکردم دیدم جاریم داره نگامیکنه بالبخند😐دادزدم توروخدا ازدستش گرفتم بروجلو شوهرتو بگیر ک شوهرمو نزنه

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون تو یه ساختمان با مادر شوهر و جاری هستن. یه خواهرشوهر داره که بعد از دو ازدواج یه بچه ۱۴ ساله داره. برادرشوهرش هم وقتی با جاری دیگش  که کوچکتره اشنا میشه که خود جاری متاهل  بوده. شوهر اول جاری به روابط جاری و برادرشوهر پی میبره. بعد کشمکش های فراوان بعد دو سال ازدواج میکنن. و جاری این خانوم میشن. ۷ سال هم از ازدواحشون میگذره و بچه دار نشدن.حالا دوست صمیمی برادرشوهر از خواهرشوهرش خوشش اومده و مجردم هست و شرایط خوبی داره ولی جاری مخالفه و همسرش رو هم رایشو زده.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

۶«گریه میکردمااااا.بچمم بغلم بود گریه میکرد .رفت جلو برادرشوهرم گفت توچرااومدی ک پدرشوهرم میخواست جاریمو بزنه ک برادرشوهرم نزاشت زنشو پشتش قایم کرد گفت دست بهش بزنین همتونو میکشم اونم میخندید .پدرشوهرمو شوهرم گفتن برین ازخونه مابیرون ک نرفتنو گفتن محلت بدین صب میریم کلا .ک دیدیم بعد ی ساعت اومد ب غلط کردن و گوه خوردن ک منو ببخشین من کجابرم هیچی ندارم هرچی دارم ازشماعه ک بلهههه زنمم بارداره مارو ببخشین .اینام بخشیدنش .😐😐😐😐😐😐من همینجوری مونده بودم تاحالا توعمرم همچین دعوایی ندیده بودم ب شوهرم گفتم تو رو نمیدونم ولی من نمیبخشمشون بخاطره اینکه تورو زد جلو بچم .بعداینکه برادرشوهرم رفت منم ازاتاق دراومدم رفتم خونم .دستام میلرزید قلبم درد میکرد .دیگ اینجوریشو ندیده بودم

عين بچه هاي ابتدايي تايپ كردي، هم از لحاظ نگارش هم از لحاظ تعريف كردن ماجرا، وعضم خوب شه يعني چي اخه ...

شما درست نمیخونی .باید میدادم شماتایپ میکردی