2777
2789

دیروز یکی از فامیلامون به مامانم تلنگر زد که شما وضعتون بد نبود . خوب بود بچه بزرگ داری چرا دخترت طلا و ماشین و ... نداره ؟ دختر من دو کیلو طلا داره و نمیدونم ۲۰ سالگی ماشین خودشو داشت و این حرف ها 

سر اون از دیروز داریم با مامانم حرف میزنیم یکدفعه رسیدیم به یه جایی که من گفتم بهترین روزای زندگیم اون موقع هایی بود که میومدی دنبالم مدرسه میرفتیم تو پارک یا ساندویچی ناهار می‌خوردیم. مامانم میگه اونموقع ها با بابام قهر بودن مادربزرگم به مامانم محل نمی‌داده نمیذاشته تو خونش غذا درست کنه همش می‌گفته بسه دیگه برگرد برو خونت و بچه هات شلوغ میکنن  . مامانمم بعد از ظهرها میومده دنبالم میرفتیم بیرون ناهار می‌خوردیم تا عصر هم تو پارک میموندیم بعدش برمیگشتیم خونه مادربزرگم 

اونموقع من ۱۳ سالم بود و خواهرم یک سالش . یکی دوماه بعد بابام با دسته گل و کلی اسباب بازی اومد دنبالمون و برگشتیم خونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران لایک به این مادر

قدرش رو بدان

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

مامانت چقدر مقاوم بوده آفرین فامیلتون هم خیلی عقده ایه بگو دوکیلو طلای دخترت بیفته رو سرت ایشالله

نه راست می‌گفت 

واقعا دو کیلو طلا برای دخترش خریده . ماشین داره . دقیقا هم سن منه . من سال دیگه درسم تموم میشه با لیسانس چقدر باید کار کنم تا یه ماشین بخرم ؟