2777
2789
ی روانشناس هیچ وقت همچین نظریات تندگرایانه ای نمیده با خوندن نظراتتون اصلا چیزی ب اسم زندگی مشترک ب ...

کم کم وار دمشکلات بزرگتر هم میشم که باعث میشه خانم های دیگه تجربه کسب کنند

دل خوشی داری ببین الفاظشو...میگه غذات آمادس؟ برنجت کی دم میکشه؟ چایت آماده شد؟ بیا سفرتو جمع کن ...

عزیزممممم،،،چقدر ناراحت شدم،حق داری ناراحت باشی،،،ببین یواش یواش با نرمی و محبت حالیش کن که کارای شخصیشو خودش کنه،میدونم سخته ولی امتحانش ضرر نداره،شوهر منم همین بود اوایل،چون مامانش اینجوری بارشون آورده بود ولی من کم کم با زبون خوش بهش گفتم کارای خودش به من ربطی نداره،مثلا همش اونم منو صدا میکرد واسه کاراش،آب بدم،،،،وسیله هاشو بدم،من با خنده میگفتم دستم بنده عشقم خودت پاشو،،،،یه بارم بهش گفتم دقت کردی من شدم عین یو یوی تو،هی از این ور میفرستی منو اون ور،،،قلق شوهر من زبونه نرم و خوشه،حتما شوهر شما هم یه قلقی داره

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناز کردن برای جنس مخالف گناهه  فقط باید براشوهراتون ناز کنید باید سعی کنی شوهرتون زیاد منزل م ...

اون مدرک روانشناسیتو بعنوان دستمال مرطوب برای کودک استفاده کن فایدش بیشتره .اگه روانشناسی باید بدونی ک همیشه گفتن از خوبیهای شوهرتون جلوی دیگران حرفی نزنید.

خب اره  بعد درضمن چیزای که من نوشتم درمودر زندگی واقعی خودم نبود میخواستم نظرات بقیه رو ...

یعنی اینقدر سطح علمی و اگاهیت کمه ک میای اینجا نظرات دیگران رو در مورد مشکلات  مراجعینت میپرسی؟؟

ای شیطون ناقلا.برو خودتو رنگ کن

دلم واس اون مردي ميسوزه كه يا الان شوهرته!!!!يا قراره شوهرت بشه!!!!!!!!

واقعا خانوما تو رو خدا اين چرت و پرتا رو باور نكنين.زندگيتون هرجوري هست خودتون باعقل و فهمتون مديريتش كنين....

یه روز خوب میاد

کم کم وار دمشکلات بزرگتر هم میشم که باعث میشه خانم های دیگه تجربه کسب کنند

تو همین نکات ریز کاملا اشتباه میکنید چ برسه به مسائل بزرگتر 

اگر این متد اشتباه برای شما جواب داده معنیش این نیست بهترین راهه و برا همه جواب میذه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چون دیدم خیلی از خانم ها گذاشتن مرداشون خونه مادرشون برن ولی زنه حق نداشته منظورم این خانم هاست  ...

شما اگه منظورتون این بود همونجا میگفتین . خانوم مشاور کارتون اشتباهه خیلیا الگو میکنن دعوا به پا میشه تو زندگیشون . بعدم شما اگه از زبون دیگران گفتی چرا تو همه تاپیکات از مامانتون حرف هست اگه از زبون خودتون گفتین چرا این تاپیکتون برعکسه اوناست

چون دیدم خیلی از خانم ها گذاشتن مرداشون خونه مادرشون برن ولی زنه حق نداشته منظورم این خانم هاست  ...

چقدر حرفت خنده دار و دور از عقل هست فک میکنم این حرف رو از زبون بچه میشنوم.مگه زندگی زناشویی قانون جنگل داره ک هرکسی باید برای دیگری تعیین تکلیف کنه؟؟والا من 8ساله ازدواج کردم هیچ وقت این موارد برام پیش نیومده و توی اطرافیانم هم تا حالا ندیدم.

یعنی اینقدر سطح علمی و اگاهیت کمه ک میای اینجا نظرات دیگران رو در مورد مشکلات  مراجعینت میپرسی؟ ...

میگن یه دروغ بگی باید تا تهش باید دروغ بگی واسه درست کردن بقیه چیزا همینه

اون مدرک روانشناسیتو بعنوان دستمال مرطوب برای کودک استفاده کن فایدش بیشتره .اگه روانشناسی باید بدونی ...

چه بداخلاق 

هرکسی باید با روش ایی طرف رو ببره تا بهتر فکر کنه 

شما مجبور نیستی تایپک های منو دنبال کنید

بازم غلطه. اولا ک شما نگفتی منظورت اون خانماست برا همه خانما اینو‌گفتی بعد ک بهت ایراد گرفتن داری میگی منظورت همه نبود 

مشاور موردی بررسی می‌کنه می‌دونه برا هر زوجی ی روش جواب میده هیچوقت نمیاد ب همشون ی نسخه بده که

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.