دیگه نمیتونستم توخودم نگهدارم دارم می ترکم من مجرد بودم پدرم اجازه نمیداد یه رژ بزنم نمیزاشت اردو راه دور برم از طرف مدرسه میخواستن مارو ببرن قم همه رفتن جز من یادمه کل روز ونشستم گریه کردم الان خواهرم دانشجو هستش برای خودش ایران گردی میره هیچی هم نمیگن من دانش جو بودم فقط حق داشتم از دانشگاه بیام خونه اگه ساعت ۷ میشد ۸ باید به بابام جواب میدادم پدرم اصلا به من پول توجیبی نمیداد کار هم اجازه نمیداد بکنم مادرم فقط درحد پول کرایه رفت وبرگشت واین که تو دانشگاه یه غدایی بخورم ااما الان به خواهرم ماهی ۱۰ تومن میدن شایدم بیشتر من چه قدر سکوت کنم میگن تو دیگه ازدواج کردی دیگه تموم شد یعنی چی حق من وخوردن من ازدواج کردم کافر نشدم که برای خواهرم ماه به ماه دارن لباس میخرن برای من سالی یه بار یا دوبار خواهرم دوست پسر داره اون وقت من حق نداشتم اسم یه مذکر تو خونه بیارم
نه تبعیض رو به مال من و خواهرم میگن که مادرم سه طبقه خونه پدرم رو زد به نام برادرم.هر چی وام و مزایا برای ایثارگران میده به برادرم که ما اصلا ازش خبر نداریم
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
نه تبعیض رو به مال من و خواهرم میگن که مادرم سه طبقه خونه پدرم رو زد به نام برادرم.هر چی وام و مزایا ...
آفرین ، تبعیض اینه که وقتی هم دخترا هم پسرا ازدواج کردن ، بازم خودشون رو در قبال پسر مسیول میدونن و کلی خرج براشون میکنن و به دختر که میرسن انگار نه انگار
جالب اینه مادرم همیشه شعارش اینه که من فرقی بین بچه هام نمیزارم شوهرم ادم بدی نیست ولی من چون شرایط زندگی سختی داشتم سریع ازدواج کردم اگه منم مثل خواهرم شرلیط داشتم قطعا کیس بهتری پیدا میکردم