2777
2789

کسی یا دکتری بهم نگفته ها به ذهن خودم رسیده برم دکتر درمیون بزارم 

میدونید چجوری شدم؟ظرفیت روحیم خیلی اومده پایین 

حوصله هیچ آدمی رو ندارم 

دلم میخواد تنها باشم یک آدم کنارم باشه مثل مادر پدر کسی 

در حد ۲_۳ساعت میتونم تحملش کنم 

بعد همه چیز برام سخت و خفقان آوره 

دلم نمیخواد تکون بخورم از سرجام فقط نگاه به گوشیم کنم 

گشت بزنم تو نی نی سایت ،اکسپلور ،یوتیوب همین و بس 

مامانم و بابام ۲۰ سال زندگی کردن اما زندگی نه ها خداراشاهد میگیرم مامانم سالی چند بار کتک میخورد و در طول روز دائم دعوا و جنگ اعصاب داشتیم من اگه یدونه شلوار میخواستم بابام میرفت به عمه و عموهام میگفت پول میخواد برای شلوار

یادم نمیره اون سالی که گوشی میخواستم فامیل پدریم همه میدونستن همسایمون هم میدونست اشک من همیشه درمیومد

ما یا به خانواده پدری جواب پس میدادیم یا مادری 

یا دخالتا خاله رو تحمل میکردیم یا زنعمو 

زندگیمون شخصی نبود کاملا عمومی بود 

ما زندگیمون پاشیده بود پاشیده

بعدشم که طلاق گرفتن با آبروریزی و سر و صدا 

الان کلی تروما و طرحواره دارم نمیدونم چیکار کنم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

عزیزدلم 💔

چند سالته الان 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

خیلی درکت میکنم منم این اواخر خیلی تحملم کم شده حتی وقتی بچه ام میاد باذوق یه چی تعریف میکنه به زور لبخند میزنمو حرفاشو گوش میدم😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو روانشناس. اون  لازم بشه ارجاع میده روان پزشک. بستری لازم نیست. شاید مشکلت با یه دونه قرص حل شد.

خدا برا هیچکسی نخواد. بستریا حالشون خیلی حاده

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم قطعا خیلی برات سخته ...ولی بنظرم اول با یک روانشناس خوب صحبت کن ... بنظر من فقط افسردگی داری که با روانشناس حل میشه ...درمورد همه اینا با روانشناس صحبت کن خودش تشخیص میده چیکار باید بکنیم 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

افسردگی گرفتی عزیزم😔منم دارم ولی برا شما شدید تره.چند سالته گلم؟

الان اکثرمون افسردگی گرفتیم. حال بیشترمون همینه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزدلم 💔چند سالته الان

۲۳

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

شاید ی توصیه بهت بگم فک کنی مدهبی و خشکم و یا خیلی این چیزا تجربه نکردم 

دعای کمیل و نماز شب فوق العاده واسه روحیه خوب بخدا خودم تجربه کردم تو دورانی حتا دختر عمم خواب دید گفت مادربزرگم خواب دیدم میام فلانی میبرم پیش خودم کمتر اذیتش کنید با نماز شب و دعای کمیل واقعا روحیم برگشت .

بیملرستات روان فکر بدی نیست 

دختر عمه من بستری شد ی دوره الان ارشد گرفته و معلم شده و ۲تا بچه داره به خوشی زندگی میکنه 

افسردگی گرفتی عزیزم😔منم دارم ولی برا شما شدید تره.چند سالته گلم؟

۲۳😭

نگران نباش این فقط یه اختلاله به اسم افسردگی که خیلی راحت هم درمان میشه اینکه چه زجر هایی کشیدی رو کسی ممکنه درک نکنه ولی وقتی بری دکتر مغز و اعصاب بهت چند تا دارو میده و بعد یکماه حالت کاملا خوب میشه فقط کافیه خودت بخوای و درمانتو شروع کنی، همه دوستای منفی گرات رو حذف کن جسارت داشته باش کساییکه اذیتت میکنن رو حذف کنی خود گوشی عامل افسردگیه پس سعی کن زور بزنی بری بیرون و بادوستیکه خیلی خوش خندس لذت ببری این دوران رو من گذروندم خیلی بدترش تنها راهش دارو و قرص اعصابه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
الان اکثرمون افسردگی گرفتیم. حال بیشترمون همینه

بله متاسفانه ولی نباید به این حس بها بدیم،باید هرجور شده ازخونه بزنیم بیرون،کارایی که خوشحالمون میکنه رو انجام بدیم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤