2777
2789
مگه کارخونه واقعا نشونه بردگی ادماس؟؟من ک خداگواهه صبح ک بیدار میشم با عشق و لذت به تک تک جاهای خونه ...

به خدا به نظر من راحت تر از کار خونه نیست، من عشقم اینه اخر هفته شه و وقت خونه تمیز کردنمون بشه، کلی کیف میکنم، فعالیت فکری هم که نداره یعنی مغزم استراحت میکنه، یه چیز میذاریم گوش میکنیم و خونه تمیز میکنیم، من همیشه میمونم این خانم هایی که میگن خسته شدیم از کار خونه کجاش رو‌میگن دقیقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ شوهر منم یک تک پسر لوس ننر هیچ کاری بلد نیست و نمیخاد یاد بگیره بعد۱۱ سال هنوز نمیدونه چجوری گاز روشن کنه ای خداااا تا حالا چایی درست نکرده حتی یک لیوان برام نشسته همش میگه مجردی مثل پروانه دورم بودن  

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم
شاغل هستيد؟؟؟

اره شاغل هستم ولی توخونه پدریم اصلا کارنکردم قط دنبال هدف های خودم بودم 

مادرم تمام کارهای مارو انجام میداد اصلا نمیزاشت خودم لباسامو بشورم به شوهرمم گفت که نازپرورده بزرگ شدم 

ولی شوهرم در خونواده ای بزرگ شده که مادرش ازصبح تاشب کارمیکرده و بقیه بچه ها خودشون کاراشونو میکردن 

یکسال اول زندگی اصلا کم نمیاوردم میگفت اشپزخونه جثیفه ظرفا و...اهمیت نمیدادم بعد خودششروع میکرد به شستن الکی میگفتم خودت انجام بده تا شاید یاد مرفتم یادش بخیر 

الان هم به ندرت کار میکنم 

بهش بگو خونه فقط مال من نیست محیط دونفرس باید تو هم کاری انحام بدی 

دل خوشی داری

ببین الفاظشو...میگه غذات آمادس؟

برنجت کی دم میکشه؟

چایت آماده شد؟

بیا سفرتو جمع کن

تمام کارای شخصیش رو من باید انجام بدم 

اتو کردن و یاداوری قرص و مسواک و نماز 

شستن لباس 

اگه یه روز ببینه لباس مناسبی نداره غرغر میکنه که چرا حواست نبوده و لبتاسارو  ننداختی ماشین

میگم خب نامسلمون تو حداقل یه چک بکن ببینی لباس داری یا نه به من بگو بشورم

حتی چک کردنم من بتچرا هیچوقت ممنون نیستی.از رقتارم از گذشتم .از اینکه همش قناعت میکنم .ازینکع وضعتو درک میکنم درخواستی ازت نمیمنم.خرجی رو دستت نمیدذارم.اذیتت نمیمنم.ازینکه مثل خانمای دیگه نیستم که بگم به درک مرد باید خرج زنشو بده .ازینکه دلم لک زده واسه کلاسی ولی بخاطر اینکه تو اذیت نشی نمیرم .ازینکه هیچی برا خودم نمیخرم.ازینکه زود میبخشمت .ازینکه به دل نمیگیرم ازینکه باهات قهر نمیکنم.ازینکه باات مهربونم.ازینکه کارای شخصیتو میکتم .ازینکه توقعمو اوردم پایین باتینکه سختمه و خونه بابام اینطور نبودم .ازینکه ..چراوهیچوقت ممنون باید انجام بدم

سر سفره نشستیم نمک بخواد به من میگه 

میگم نامسلمون لقمه دهنمه تو هوس کردی چرا من برم؟ ولی مجبورم برم

اب میخواد من باید برم

هرچی بخواد یهو هوس چیزی بکنه من باید از سر سفره پاشم 

یا با هم یکجا نشستیم اون شارژر میخواد من بایز پاشم براش بیارم 

گوش پاک کن میخواد به من میگه

خلال دندچن میخواد من باید پاشم .میگم خودت چرا نمیاری میگه من دراز کشیدم .درصورتیکه منم ددراز کشیدم دارم فیلم میبینم 

وسایلشو همینطورمیریزه روجاکفشی 

چیزی گم بشه من مقصرم 

بقران الان دارم اینارو مینویسم بغض گلومو گرفته 

شاید کارای کوچیکی بنظر برسن ولی عذاب میکشم ازینکه باید کارای سخصیشم بکنم 

دقیقا مدل پدرشه 

پدرشم دقیقا همینه اگه نادر طفلکیش 10دقیقه قرصشو دیر بده بهش غیظ میکنه میگه چرا یادت رفت قرصمو بیاری

میره حمام دیگه مدام صدا میزنه اینو بده اونو بده حوله بده فلان بده

بعد یکبار من یادم رفته بود حوله ببرم صداش زدم نیاورد برام گفت دارم بازی میکنم .صبر کن چند دیقه موندم یخ زدم خودم با تن خیس اودم بیرون 😞😞😞😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بعد تو داری از همکاری در منزل صحبت میکنی

بقران دلدرد داشتم زجه میزدم پای ظرفشویی ولی نگفت بزار من بشورم 

نهایت محبتش این بود یه صندلی اورد گفت بشبن رو این که دردت کمتر بشه.بقران گریه میکردم از درد

هی خواهر ...

استارتر جان قربون دستت ، تاکید کن فقط برای جنس مخالفشون ناز کنن😉

بعضی وقتها نازکردن و لطیف نشون دادن خودشون برای دوستهای دختر از حد که میگذره تهوع آور میشه

مرسی اه😆

پول در اوردن چی؟ شما کار میکنین بیرون؟

شوهرم کل حقوقش رو ازهمون نامزدی بهم دادن گفتند خرجش میکنی پس انداز میکنی و...باخودته 

چون سبک خونوادگیمون اینجوریه

هرمردی وارد خونوادمون بشه باید کارت حقوقیش دست زن باشه چه شاغل باشه چه نباشه 

تو خونواده ما قانون ثبتی هست که کسی نه نمیگه 

حتی مادرزن میتونه دامادشو کتک بزنه که باید به دخهرش توجه کنه والا بهش نمیدن

اینا پدرومادرن 

از اول ازدواج نباید زیاد کار کنید که براشون عادت نشه.بعضی خانوما فکر میکنن اگه خیلی خونه دار باشن و ...

آفریننن دقیقا 

من از اول هر زمان خسته بودم یا اصا حس کارای خونه رو نداشتم انجام نمیدادم 

حتی تو خواستگاری هم گفتم 😂

یک وقتایی باید شلخته بودن خونه رو ببینن ک متوجه زحمتای خانم خونه بشن 

البته خودم اول سختم بود تحمل اینک دورو برم بعضی اوقات جمع نباشه اما نیازه برا همین صبر میکردم 😁هم بخاطر سلامت خودم هم اینک شوهرم قدر بدونه 

گاهی هم باید وسط کار میرم میشینم میگم وای خسته شدم وقته استراحته 

کار خاصی هم بکنم حتما بهش میگم مثلا میگم دیدی هود رو امروز اینجوری شستم چ برقی افتاده 

النم خداروشکر خیلی تو بارداری کمک دستمه 

خلاصه برا کار خونه خودتون خسته نکنین ولی مرتب باشین 🤗

من شاغلم

ولی سه سال اول ازدواجم خانه دار بودم ولی همسرم تو کارهای خونه کمک میکرد ....مثلا من غذا میپختم...اون ظرفا رو میشست.

جمعه ها من گردگیری و نظافت انجام میدادم، اون جاروبرقی میکشید.

بعدش ی چای دم میکردم عصر جمعه لم میدادیم جلوی تلویزیون و با لذت تو خونه ی تمیزمون که حاصل زحمت هردومون بود چای میخوردیم.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

ناز کردن برای جنس مخالف گناهه 

فقط باید براشوهراتون ناز کنید

باید سعی کنی شوهرتون زیاد منزل مادرشون نرن 

همیشه ازشوهرتون جلوی افراد مختلف تعریف کنید حرفهای الکی بسازید 

مثلا من اینکارروکردم شوهرم گفت این خوبه عالیه و...

تا مادرشوهر جر بخوره 

ناز کردن برای جنس مخالف گناهه  فقط باید براشوهراتون ناز کنید باید سعی کنی شوهرتون زیاد منزل م ...

عزیزم شما از یه کره دیگه اومدی ما روی زمین و تو مملکت مزخرف ایران زندگی می کنیم مثه شما خیلی کم هستن زندگیت خیلی فانتزیه شوهرت هم خیلی عاشقته 

خوش به حالت والا ! چه زندگی خوبی داری 

چون باید خودت مدیریت کنی

زن مدیریت خونه رو داره  خب اگر مرد دوشیفت یا یک شیفت سرکار باسه تو بخوای چیزی بخری از کجا پول میاری؟

من‌حتی به شوهرمم گوشزد کردم در زمان عقد وبعداز عروسی حقوقی که تو در میاری حق شرعی منه حق نداری به کسی قرض بدی یا به خونوادت کمک کنی چون زن داری وحالا بچه 

مردا با مهربانی نرم میشن