2777
2789
دل خوشی داری ببین الفاظشو...میگه غذات آمادس؟ برنجت کی دم میکشه؟ چایت آماده شد؟ بیا سفرتو جمع کن ...

عزیزم

شاید طرز حرف زدنش بد باشه وگرنه منم از بابام و داداشام و شوهرم و فامیلا همه همین بساط و داریم

مدام تو خونه در حال راه رفتن هستیم

منتهی شاید همسر شما طرز بیانش بده

مال منکه وقتی غدا میخوره  کنار سفره درار میکشه😁خب منم دلم میسوزه میگم همش خسته میشه حداقل خونه استراحت کنه

شاید باورت نشه ی وقتایی میگه امروز هوس کردم صبحونه تو رختخواب بخورم😒😒میدونم تنبلی میکنه ولی مثل نی نی بهش لقمه میدم😁

اشکال نداره عزیزم شما به مهربونی خودت ببخش😘

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
یعنی اینقدر سطح علمی و اگاهیت کمه ک میای اینجا نظرات دیگران رو در مورد مشکلات  مراجعینت میپرسی؟ ...

اطلاعاتم کم نیست ولی کسی میخواد اطلاعاتشو پر کنه بروز کنه از اطرافیان میپرسه خوده شما مشکلی داشته باشید مشورت نمیکنید بدون فکر جلو میرید؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بداخلاق  هرکسی باید با روش ایی طرف رو ببره تا بهتر فکر کنه  شما مجبور نیستی تایپک های ...

بداخلاقی بهتر از دروغ گفتن هست عزیزم.یا رومی رومی باش یا زنگی زنگی.

اول تاپیکاتو چک کن بعد بیا دفاع کن از حرفای خودت

اطلاعاتم کم نیست ولی کسی میخواد اطلاعاتشو پر کنه بروز کنه از اطرافیان میپرسه خوده شما مشکلی داشته با ...

من مشورت میکنم ولی نمیرم پیش روانشناسی ک مشکلاتم رو کف سایت پهن کنه.

میخاید بروز باشید برید کتاب مطالعه کنید .

شما اگه منظورتون این بود همونجا میگفتین . خانوم مشاور کارتون اشتباهه خیلیا الگو میکنن دعوا به پا میش ...

اولا مادر بنده از مشاوران بزرگه استانه عاشق داماداشه براشون میکنه در حد مردان لوس 

خب من همسایه داشتیم که وقتی دخترش عروسی کرددامادش رو از خونه پرت میکرد بیرون هرروز توماشین میخوابیدن همه شاهد قضایا بودن که خونه ندارن شاید من اززبان این خانم نوشتم مادرم والا مادر منو کسی نداره

اولا مادر بنده از مشاوران بزرگه استانه عاشق داماداشه براشون میکنه در حد مردان لوس  خب من همسای ...

لطفا بسه دیگه دروغغغغغغغغغ. 

شما اولین تاپیکتون شوهرتون از خونه داریتون نالیده ندتا تاپیک از مادرتون و درست کردن رابطه اش زدین . 

تو همین تاپیکم من گفتم رابطه مادرتون با همسرتون درست نیست گفتین نه ل شده الان میگین مادرم شوهرم رو لوس میکنه ؟؟؟: 

خانوم گلی که تو این تاپیک گفتی خونتون 300متره عزیز دلم مستاجر نباش تو 300متر جا برو کوچیکتر بخر گلم 

اینجا مجازی همه چی که حقیقت نیست هست؟

مجازی بخودی خود همیشه مجازی هست .ای ما ادمها هستیم ک مجازی رو خراب میکنیم چقدر خوبه ک ادما وجدان داشته باشن و با گفتن دروغ تو این مجازی با احساس ادما بازی نکنن. چه بسا ک با یک حرف و راهکار یا قضاوتی  ازجانب من و شما اشکی از چشم یکی دیگه بیفته و دلی شکسته بشه.

استفاده از مجازی فرهنگ میخاد ک متاسفانه. سریا بلد نیستن 

اینجا مجازی همه چی که حقیقت نیست هست؟

قبول، شما درست میگی، همه اون چیزهای به نظر خودت،  خوب و خفنی که گفتی مال شوهر خودته، همه ی اون چیزهای بدی که گفتی مال شوهر دیگران، 

اما واسه همون دیگران میگم: مرد برده نیست که در خدمت زن باشه، زن هم همین طور، از اون ور بوم نیفتیم

استارتر دلم براي شوهرت خيلي سوخت چقدر بي رحمي طفلك كار كنه پولش دست شما بده نه خونه مادرش بره نه پولي براي خودش بمونه حتي براي مادرت اين حق رو قائلي كه شوهرتو كتك بزنه بيخيال بابا انسانيت كه جنس خاصي نميشناسه زندگي با عشق و محبتش قشنگه نه با خط كش و ترازو مردي كه در مورد پولش حتي كوچكترين اختياري براش قائل نيستي يعني چي در حد ليست خريد بهش پول ميدي خب شخصيتش خرد ميشه به نظرم با عرض پوزش يا شوهرتون خيلي تو هپروتن يا ميفهمن داريد ازشون سوء استفاده مي كنيد و چيزي نميگم بعيد ميدونم مردي از اين رفتارها قلبا خوشش بياد

استارتر دلم براي شوهرت خيلي سوخت چقدر بي رحمي طفلك كار كنه پولش دست شما بده نه خونه مادرش بره نه پول ...

عزیزممممم الکی گفته شوهرشون همش از کار نکردن همسرشون مینالن . الانم ادعا کردن مادرشون به شدت همسرشون رو دوست داره لوس میکنه 

چقدر حرفت خنده دار و دور از عقل هست فک میکنم این حرف رو از زبون بچه میشنوم.مگه زندگی زناشویی قانون ج ...

همين يعني طوري حرف مبزنه انگار اون مرد فقط مسول خريد و كار براي ايشون هست بله مرد موظف به تامين خانمش هست ولي خب بهرحال بايد اين حق رو داشته باشه كه در مورد ساير موارد خودش تصميم بگيره

من دانشجو دكتري ام وكيلم هستم از حقوق قانونيم اطلاع دارم ولي اولا تا جايي كه مجبور نشم از شوهرم پول نميگيرم بارها هم بهش گفتم دوست دارم رشد كني فقط براي خودت تو خونه هم اگر وقتي باشه گير باشم حالت دستوري هم باشه بهش ميگم انجام ميده ولي وقتي خودم وقت دارم يا اون كارش بيرون بيشتر از منه منصفانه نيست وقتي مياد تازه بهش بگم پاشو پاشو كار كن در مورد خانوادش هم فقط پيشنهاد ميدم و در مورد خودم تصميم ميگيرم بقيه ش به من مربوط نيست ادمه فهم و شعور داره خودش واسه خودش تصميم ميگيره