2777
2789
وااااا شما از زبون خودتون نوشتین کهدخودتون این کارا رو میکنین و همسرتون 

نوشته ها با حقیقت الانم فرق داره من یک روانشناسم باید مشکلاتی در خصوص داستان بیان کنم تابقیه بتونند حرفاشونو وا کنند والا من چرا مشل داشته باشم ازشماها بپرسم زندگی همه خانم ها با شوهراشون ومادرشوهر وخواهرشوهر مادرزن ضروع میشه 

من ۱۵برادر دارم و ۵خواهرسوهر عزیز ودوتا خواهر گل ویک شوهر یک بچه بسیار خوب غمم برا چیه 

پس بدونید اگر تایپک میزنم چون اطرافیان ومراجعبنم رو دیدم داستانهای اونارو اززبان خودم میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته ها با حقیقت الانم فرق داره من یک روانشناسم باید مشکلاتی در خصوص داستان بیان کنم تابقیه بتونند ...

با اجازه من یه تاپیک میزنم لینک اینجا رو میزارم به چالش کشیده بشه. حرفاتون اصلا به تاپیکاتون نمیخوره خانوم معلم . 

خب اره  بعد درضمن چیزای که من نوشتم درمودر زندگی واقعی خودم نبود میخواستم نظرات بقیه رو ...

علنن دروغ گفتی مچتم گرفتن دیگه ادامه نده😂😂😂

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
با اجازه من یه تاپیک میزنم لینک اینجا رو میزارم به چالش کشیده بشه. حرفاتون اصلا به تاپیکاتون نمیخوره ...

والا اونایی که بالامنبر میرن قدرت تخیل قوی دارن

خوبه ادم پا منبر هرکسی نشینه😁😁

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
با اجازه من یه تاپیک میزنم لینک اینجا رو میزارم به چالش کشیده بشه. حرفاتون اصلا به تاپیکاتون نمیخوره ...

خب نخوره من حرفهای دیگران رو به اسم خودم مینویسم حل مشکل کنم یه نوع مشورته والا چرا باید زندگیم داغون باشه همه انسانند بعضی با تربست بزرگ شدن بعضی بی تربیت یا اصلا زندگی وروان پاکی ندارن پس ربطی به معلمی من نداره معلم پرورشی هستم درست ولی گرایش تربیت و مشاوره خونوادگی هم انحام میدم وخداروشکر خوشحالم خدا این توفق رو بهم داده 

از شوهرا فقط یه جور میشه کار کشید کار میکنن تعیریف کنید ایراد نگیرید

کاریم میخوایید برتون بکنن با قربون صدقه بگید مثلا بگید اصغر فدات شم لباسارو پهن میکنی لطفا دور چشات بگردم

بعدم که انجام داد باز قربون صدقه برید که وایی چه کاری کردی برام کمک کردی

یا مثلا بفرستید حمومو بشوره بعدش بگید اصغر انقد تو قوی و تمیزی من عمرا میتونستم اینجوری تمیز کنم

مرجانی سابق هستم... قربون دستت جانماز مارم آب بکش

گذشته درسته نه گزشته خانم مشاور

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
نوشته ها با حقیقت الانم فرق داره من یک روانشناسم باید مشکلاتی در خصوص داستان بیان کنم تابقیه بتونند ...

ی روانشناس هیچ وقت همچین نظریات تندگرایانه ای نمیده با خوندن نظراتتون اصلا چیزی ب اسم زندگی مشترک ب ذهن متبادر نمیشه متاسفانه  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خب نخوره من حرفهای دیگران رو به اسم خودم مینویسم حل مشکل کنم یه نوع مشورته والا چرا باید زندگیم داغو ...

اها خب بگید پس معلم پرورشی هستید 

تکلیف معلمین پرورشی که کاملا معلومه 😁😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
از شوهرا فقط یه جور میشه کار کشید کار میکنن تعیریف کنید ایراد نگیرید کاریم میخوایید برتون بکنن با ق ...

داشتم تمرکز میکردما فقط کاشکه اسمش اصغر نبود😄😄😅😅

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه