الان تاپیک کینه شوهرتون رو خوندم والا جاییش از بیشغوری خانواده همسرتون نبود اتفاقا فکر میکنم مادرتون خیلی بی ادب هستن که به خانواده همسرتون میگن بیشعور و بی فرهنگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الله اکبر خانم عزیز گفتم بعضی مادرزن ها نگفتم مادر من اینکارربکنه گناه داره ولی من برخی مادرزنها رود ...
کلا کادراون همسرتون رو همش میکوبه
و اینکه همسرتون از زندگی و نحوه زندگی کردن شما ناراضیه و انگار زیادم لی لی به لالای شما نمیزاره و کار نمیکنه اینجور که تو این تاپیک گفتین تو بیشتر تاپیکات نوشتی پس لطف کن الکی همچین تاپیکی نزن که بعضیا بیوفتن به جون همسراشون .
تو یکی دیگه از تاپیکاتم نوشته بودی غر میزنه کدبانو نیستی و خونه داری بلد نیستی .
من اصلا بحثم سر موضوع مالی نیست . حرفم اینه شما که همسرتون کمکتون نمیکنه این مقدار مه تو این تاپیک نشون دادین شما که همسرتون از کار نکردنتون ناراضیه و هی میگه خونه داری بلد نیستین از کار نکردنتون اعصبانی میشه به طوری ارد رو میریزه نیاین تبلیغ کار اشتباه خودتون رو بکنین
بابای منم فرشته هست ماشاالله منم دیدم بابام تو خونه کار میکنه...به همسرم کار میدادم از اول(در حالیک ...
برعکس بابای من دست به سیاهو سفید نمیزنه شوهر منم میگه منم مثل پدر زنم هستم منم میگم لا اقل تو چیزای دیگه هم شبیه پدرزنت باش
من که بچه ام نزدیک هفت سالشه یه ساعت نشده بزارم پیش باباش و خودم تنها بیرون برم
با خودم میگفتم بچه ام مدرسه ای بشه راحت میشم اینم که حامله شدم بچه دومم نزدیک شش ماهشه قربونش برم هرجا برم این گلام همراهمن 😢😢😢
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ