2777
2789
عنوان

ینی چی قبول میشم

697 بازدید | 72 پست

رتبم تو زبان خارجهه 1000

تجریی6000 شده

جی میتونم قبولشم؟؟

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

من اصلا فک نمیکردم تو سایت این همه کنکوری داشته باشیم! 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1966345/تاپیک-جامع-کنکوریا

بپر داخل راهنمایی میشی

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

زنداداش من با رتبه ۲۰۰۰ و خرده ای زبان آلمانی علامه قبول شد دوستش ۱۶۰۰ اسپانیایی تهران تو زبان دانشگاه تهران قبولی البته میگن برا زبان علامه بهتر از تهرانه 

منطقتم میگی؟

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
تجربی.. پرستاری و مامایی و اینا میتونی. کدوم شهری؟  زبانم ک اگ علاقه داری خوبه

پرتوشناسی و اینا تغذیه میتونم بیارم؟

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
پرستاری هوشبری اتاق عمل مامایی دانشگاهای خوب

خوابت نمیاد خوشگل خانوم ۶۰۰۰ دانشگاه خوب قبول میشه اونم پرستاری و مامایی و اینا

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

دولتی و ازاد،

پزشکی و پیراپزشکی بزن!

پرستاری،

رایدولوژی،

فیزیوتراپی و ......

حتی که خیلی پولداری ازین پردیس هایی هست که پزشکی میتونی بزنی حدود ۲۰۰ تومان خرجت میشه، بزن

درون من جهانیست که فرومانروایش وجدانم است... 
زنداداش من با رتبه ۲۰۰۰ و خرده ای زبان آلمانی علامه قبول شد دوستش ۱۶۰۰ اسپانیایی تهران تو زبان دانشگ ...

منطقه3