اول باید مدرک پزشکی داشته باشن تا سونوگراف بشن فیزیوتراپی هم رشته خوبیه اما با توجه به اینکه منطقه 3 بودی فک کنم رو همون مامایی و پرستاری میشه حساب کرد حالا یه سری به قبولیای گذشته هم بزن. بنظرم بفکر زبان نباش همین رشته ها رو که بری بهتر جذبت میکنن و راحت تر کار گیرت میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید خانما رشته ای به اسم سونوگرافی وجود نداره هااااا
اومدم بگم ترسيدم، من خيلي سال از كنكورم گذشته، ولي برا سونو بعدپزشكي عمومي تخصص راديولوژي ميگيرن، كه كلينيك ميزنن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
آهان آره حتما قبولی ۲۹۰۰ منطقه یک تقریبا هزار و خرده ای منطقه سه هست دوستش با هزار و خرده ای تهران میخوند انشاالله ک میشی مبارکتون باشه چقدر بچه درسخون تو سایت بوده ها
ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
عه خب پس چقدر عالی ایشالله ک قبول بشی نمیدونم چرا من همه رو مخاطب تهرانی فرض میکنم
چون اكثرا انتخاب اولشونه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷