2777
2789
عنوان

تا حالا بیش از حد با کسایی صمیمی بودین که بعد پشیمون بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 30 پست
جاری ،خواستم غریبگی نکنه جدید اومده حرفای خودشو تو زبون انداخت رفت گفت اصلا خوشم نیومد ازش فکرشو نمی ...

جاری که رقیب همیشگیه..گاهی وقتا هم دشمن درجه یکککک😂😁💋

کاربر قدیمی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری که رقیب همیشگیه..گاهی وقتا هم دشمن درجه یکککک😂😁💋

ولی من رقیب نمیدیدمش ,دلم نمیومد غریب باشه دیدم نه از نردبونم رفته بالا خودی نشون داده.همه گفتن باهاش حرف نزن مواطبش باش گوش ندادم.دقیقا

ولی من رقیب نمیدیدمش ,دلم نمیومد غریب باشه دیدم نه از نردبونم رفته بالا خودی نشون داده.همه گفتن باها ...

عیب ندارد عزیز از این به بعد هوای خودت را بیشتر داشته باش

گاهی وقتا جاری دشمن میشه بخاطر منافع...

کاربر قدیمی هستم

ولی من رقیب نمیدیدمش ,دلم نمیومد غریب باشه دیدم نه از نردبونم رفته بالا خودی نشون داده.همه گفتن باها ...

فقط یدونه جاری داری؟؟

من ۵تا جاری دارم

یکی از برادرشوهرامم هنوز مجرده اونم زن بگیره میشه ۶ تاا 

یکی از یکی دورو‌تر و بدجنس تر و مرموز تر هستند🤮🤯🤢😩😟

کاربر قدیمی هستم

من با جاریم که شهر دیگه ای بودن.وای چقدر بهش محبت می کردم.کلید خونمونو توی شهرمون داده بودم توی نامزدی میرفتن شیطونی می کردن.خونشون میرفتیم همه کاراشو می کردم.و هر چی تو دلم بود بهش می گفتم و بعد کف دست مادر شوهرم بود به همه شک داشتم غیر ازین.حتی فکر می کردم شوهرم خبرچینی می کنه.یه بار امتحانش کردم و یه دروغ گنده بهش گفتم.و همونم کف دست شوهرش و مادرشوهرم بود.فهمیدم هر کی هر چی پیشش میگه میره میذاره کف دست شوهرش.

وای باردار بود و بعد زایمان مثل اسکلا روزی دوسه بار زنگ میزدم حالشو می پرسیدم.حالا حالم از خودم به هم می خوره.چهار ساله قطع ارتباطم با همشون

وای آره .۵ تا چی میکشی

آره دقیقا فکر کن من دیگه چی میکشم تازه با ۳ تا خواهر شوهر 

و ۶ تا برادرشوهر خاله زنک و پر حاشیه و کادر شوهر مرموزززز

هرکدام با اخلاق ها و فرهنگی متفاوت چ اونا ک فامیل شوهرم هستن چ اونا ک مثل من غریبه ان 

توی دوران عقد خیلی اذیت شدم که نزدیک شون بودم بیشتر می‌دیدمشون ولی شانسی ک آوردم اینه که بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه هستم و چندماه ی بار میبینمشون در حد چند ساعت

ولی همونم عمری میگذرد....

کاربر قدیمی هستم

من با جاریم که شهر دیگه ای بودن.وای چقدر بهش محبت می کردم.کلید خونمونو توی شهرمون داده بودم توی نامز ...

عزیز بقول خودت آدم تا ضربه نخوره عاقل نمیشه

دقیقا فکر کن من دیگه چی میکشم تازه با ۳ تا خواهر شوهر 

و ۶ تا برادرشوهر خاله زنک و پر حاشیه و کادر شوهر مرموزززز

هرکدام با اخلاق ها و فرهنگی متفاوت چ اونا ک فامیل شوهرم هستن چ اونا ک مثل من غریبه ان 

توی دوران عقد خیلی اذیت شدم که نزدیک شون بودم بیشتر می‌دیدمشون ولی شانسی ک آوردم اینه که بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه هستم و چندماه ی بار میبینمشون در حد چند ساعت

ولی همونم عمری میگذرد....

کاربر قدیمی هستم