2777
2789
عنوان

دعوا با همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 32 پست
منم درگیرم احمق تو حیاط مشاع رو اشغال دونی کرده و من که بهش اعتراض کردم حرفهای خیلییییی وحشتناکی زد ...

ما هم خیلی رعایتش کردیم

این همه هر روز می اومد در خونش تمیز بود یدفه نگفت دستت درد نکنه، لامپ حیاط رو خودم شبا خاموش می‌کنم براش که بخوابه و اعتراضی نکنه

آخرشم چون صدای من بالا رفت میشم مقصر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم خیلی رعایتش کردیماین همه هر روز می اومد در خونش تمیز بود یدفه نگفت دستت درد نکنه، لامپ حیاط رو ...

میگن لطف و محبت زیادی میشه وظیفه همه به ما گفتن شکایت کنین یا شما هم وسیله بذارین اما ما گفتیم نه حالا رفته شکایت کرده من اصلا تا حالا پاک به این جور جاها باز نشده برام دعا کن ختم به خیر بشه

میگن لطف و محبت زیادی میشه وظیفه همه به ما گفتن شکایت کنین یا شما هم وسیله بذارین اما ما گفتیم نه حا ...

انشاءالله مشکلت حل بشه

تا الان همسایه این شکلی نداشتیم تازه من بچم دختره و همش تو خونه ..تک فرزنده صدایی هم نداره

اگه دو تا پسر شیطون داشتم میخواستت چیکار کنه

انشاءالله مشکلت حل بشهتا الان همسایه این شکلی نداشتیم تازه من بچم دختره و همش تو خونه ..تک فرزنده صد ...

این خانم اگه جای من بود چکار می کرد؟؟؟؟ خداییش آدم که نمیتونه مدرسه نفرسته بچه رو چون در باز و بسته میشه

بهونه جو ایرادگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وا عزیزم تو به خاطر اینکه اینجا بمونی داری خودتو اذیت میکنی هر چی این خانم بگه میگی چشم برو یه جایی ...

اونجوری کلی پول پیش میخواد

همین جا هم امسال ماهی پنج تا ششع اجازه میخواد که همینم زیاده برامون

اونجوری کلی پول پیش میخوادهمین جا هم امسال ماهی پنج تا ششع اجازه میخواد که همینم زیاده برامون

خدا بهت صبر و از دست مستاجری و این افراد گربه صفت خلاصت کنه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

بنظرم، درگیری در اپارتمان اجتناب ناپذیر،یعنی ادم نخاله پیدا میسه، بعضی اتاق صدا شدید میره، تا جای که می تونید با ادم احمق دهن به دهن نشید. اخرش شاید رفتین جای بهتر

بنظرم، درگیری در اپارتمان اجتناب ناپذیر،یعنی ادم نخاله پیدا میسه، بعضی اتاق صدا شدید میره، تا جای که ...

اره پشیمونم دهن به دهن گذاشتم

ولی یه لحظه اعصابم نکشید چون اون درخواست خاموشی لامپ حیاط رو داشت با اینکه مثلاً بخاطر امنیت من دوست داشتم لامپ حیاط روشن باشه، چون اون گفت من نور اذیتم می‌کنه خاموش کردم

اینجا دیگه نکشیدم که تحمل سرو صدا معمولی ندارن و اعتراض کرده

در صورتی که می‌تونه بره داخل اتاق خواب بخوابه