2777
2789
عنوان

ینی چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابت نمیاد خوشگل خانوم ۶۰۰۰ دانشگاه خوب قبول میشه اونم پرستاری و مامایی و اینا

نخیر عزیزم

پارسال آشنامون پرستاری تهران اورد با 5800

نگفتم ک دندونپزشکی میاره😑😑

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
منطقه3

اونام منطقه ۳ بودن زبان حتما قبول میشی انگلیسی تهران فک نکنم ولی فرانسه و مابقی میشی ایشالله

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
پرتوشناسی و اینا تغذیه میتونم بیارم؟

تغذیه فکر نکنم خواهر من با 4 هزار منطقه 2 و فک کنم 8 هزار کشوری نیوورد البته بستگی داره چه شهرایی رو بتونی بری اون اصفهانو میخواست. فک کنم پرستاری و مامایی بتونی بیاری

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
زنداداش من با رتبه ۲۰۰۰ و خرده ای زبان آلمانی علامه قبول شد دوستش ۱۶۰۰ اسپانیایی تهران تو زبان دانشگ ...

علامه دانشگاه جالبی نیست

تفکیک جنسیته و کلی به حجاب گیر میدن.

تهران کجا علامه کجا

تهران و شریف با جایی مقایسه نمیشن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بنظرم سونگرافی و فیزیوتراپی بهتر از پرستاری بازم من جای شما بودم با مشاور صحبت میکردم تا اشتباه نکن ...

منم سونوگرافی خیلی دوس دارم اک بشه عالیه

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
نخیر عزیزم پارسال آشنامون پرستاری تهران اورد با 5800 نگفتم ک دندونپزشکی میاره😑😑

کدوم شهر آورد کدوم منطقه بود ایشون منطقه ۳ هست ۶۰۰۰منطقه ۳ مساویست با تقریبا ۹۰۰۰ منطقه یک و دو

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
تغذیه فکر نکنم خواهر من با 4 هزار نیوورد البته بستگی داره چه شهرایی رو بتونی بری اون اصفهانو میخواست ...

من زاهدان اینام بشه خوبه نزدیک ب شهرمونه

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
کدوم شهر آورد کدوم منطقه بود ایشون منطقه ۳ هست ۶۰۰۰منطقه ۳ مساویست با طقریبا ۹۰۰۰ منطقه یک و دو

منطقشو نمیدونم 

فک کنم 2 یا یک بود

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
علامه دانشگاه جالبی نیست تفکیک جنسیته و کلی به حجاب گیر میدن. تهران کجا علامه کجا تهران و شریف با ...

شریف ک کلا دانکده فنیه و مختص رشته ریاضی و فنی ولی علامه اونجور ک شما میگی نیست منم چیزایی شنیدم اطلاعات دقیقی ندارم واقعا ک بخوام بحث کنم🌹

زاهدان میاری عزیزم

جدی؟؟؟خدا از دهنت بشنوه

تغذیه و سونوگرافی خیلی دوس دارم اینارو

انشالله بشه