2777
2789
عنوان

ینی چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شریف ک کلا دانکده فنیه و مختص رشته ریاضی و فنی ولی علامه اونجور ک شما میگی نیست منم چیزایی شنیدم اطل ...

کلی گفتم بین دانشگاهای داخل.

علامه دوستای من بودن میگفتن قابل مقایسه نیست با تهران. فقط مدیریتش اساتید مشهوری داره.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ببخشید خانما رشته ای به اسم سونوگرافی وجود نداره هااااا

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
جدی؟؟؟خدا از دهنت بشنوه تغذیه و سونوگرافی خیلی دوس دارم اینارو انشالله بشه

زاهدان حاضری بری؟!

حالا شهرو آب و هوا و مسافتو تحمل کردی اعتبار دانشگاه هم مهمه

با مشاورای تحصیلی صحبت کن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

میاری عزیزم

دانشگاه زاهدان خیلی خوبه

ولی بخاطر شهرش کسی نمیزنه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

خب بعدا میری زاهدان درس میخونی؟؟ 

بنظرم رشته خوب تو هر دانشگاهی ارزش خوندن نداره

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

عزیزم سونوگرافی رشته نیست

فقط رادیولوژی داریم

سونوگراف ها هم پزشکن بعد تخصص رادیو گرفتن

تغذیه هم رتبه بهتر میخواد

واقع بینانه گفتم که درست انتخاب کنی

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
ببخشید خانما رشته ای به اسم سونوگرافی وجود نداره هااااا

منم تعجب کردم سونو گرافی تخصص پزشکیه 😂😂😂

رادیولوژی و.. هست

زاهدان حاضری بری؟! حالا شهرو آب و هوا و مسافتو تحمل کردی اعتبار دانشگاه هم مهمه با مشاورای تحصیلی ...

خب خودمون تو همین استانیم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم