2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید🥲

189 بازدید | 16 پست

خانوادم باهمسرم بحث کردم سر عروسی و این داستانا من مقصر خودمو می‌دونم که چرا گفتم بهشون خانوادم توهین کردن مستقیم بهش با اینکه دوسم داره گفت دیگه نمی‌خوام طلاقشو میدم 

دلم براش تنگ شده منو هم بلاک کرده 

هیچ کاری نمیتونم بکنم رفتم مهریمو اجرا بزارن 

زندگیم درست میشه ؟ شوهرم کاری میکنه؟ من بدون اون نمیتونم دیگه زندگی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من زندگیم الان با این شرایط دست خودم نیست خانوادم رفتن اجرا بزارن و طلاقمو بگیرن چون همسرم و خانوادم دعوامون شد همسرم می‌دونه دوسش دارم گفتم منو از از اینجا ببر ولی آنقدر عصبی بود که بلاکم کرد فقط به خانوادم گفتم از اولم دنبال مهریه بودین طلاق دخترتون و ازم بگیرین 

ما همو خیلی دوست داشتیم

عزیزم من فهمیدم تو وابسته ای نمیدونم تو شرایط الانت چی بگم فقط خیلی مراقب باش از تو و دلت سو استفاده نکنه چون هر بار که قهر کنین از این روش به نفع خودش استفاده میکنه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ وقت نذار مشکلات بینتونو خانواده خودتم بفهمن از سر دلسوزی یه حرفی میزنن تا اخر عمر همینه .

خیلی سعی کردم ولی برای دومین بار هر شدم نشستم دردم دل کردم 

مهریه رو اجرا بزاری که بدتر میشه .

اول یه خورده سعی و تلاش کن 

اما دیگه هیچی مثل اول نمیشه 

الان یا باید خانوادت رو انتخاب کنی یا همسرت 

اشتباهی که اغلب دختر خانم ها دارن زود همه چیز رو جار نزنید.  شما باید به انتخابتون احترام بزارید اون آقا انتخاب خودتون بوده اگر نمیتونی با عقایدش  رفتارش کنار بیای پای خانواده رو وسط نکش 

حرمت نون و نمک نگه دارید حتی اگر بخوای جدا بشی با احترام نه اینکه شخصیت همدیگه رو به گند بکشید ..

دعا میکنم که همه چیز براتون ختم به خیر بشه .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن .