سلام. من هم ۳ سال اقدامم و متاسفانه یه سقط داشتم. و یه ای وی اف منفی. برا من هم دعا کنید خانما
به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام عمل بررسی رحم انجام میدن.یه وقتایی بافت اضافه داخل رحم هست که باعث میشه باردار نشید.چون این بافت اجازه لانه گزینی نمیده..یه دلیل دیگه باردار نشدن اینه که ایمنی بدن بالا باشه ،سریع اسپرم رو از بین می بره.خانم دکتر رازقی متخصص تو این زمینه.اول براتون ازمایش ایمنی وانعقادی خون می نویسن.اگه لازم باشه با یه عمل ساده رحم رو بررسی می کن.مطبش تو تجریش.خیابان دزاشیب.۲۲۷۲۹۷۵۲.روزهای زوج.
منم اقدام بودم این ماه همه بی بی چکام مثبت میشد و خیلی واضح هاله مینداخت همه علایم هم داشتم ولی الان ...
عزیزم شاید ایمنی بدنتون بالا.حتما برید دکتر بررسی بشین.دکتر فاطمه رازقی خیلی خوبه.به این بارداری ها معمولا میگن بارداری شیمیایی.بدنتون جنین رو جسم خارجی میبینه واز بین می بره.یه سری ازمایش تخصصی خون براتون می نویسن مشخص میشه مشکلی هست یانه.حتما بررسی کنید.شاید لازن باشه قبل اقدام دارو استفاده کنید و سیستم ایمنی بدنتون رو تنظیم کنید .ودر طول بارداری سرم .امپول بزنید.
بچه ها دست رو دست نزارین اگه بخواین همینجوری بگذره سنتونم بالا میره.یه دکتر خوب پیدا کنین بدین همه آ ...
دقیقا درست میگید.معمولا خانمها به مورد توجه نمی کنن.من تعریف دکتر رازقی رو شنیدم که ازامایشهای تخصصی میده.علت مشخص میشه .معمولا یا مشکل ایمنی دارن یا انعقاد خون.که همش با دارو وسرم کنترل میشه.
ازامیشهای تخصصی دیگه هم هشت مثل جهش ژن یا مشکلات ایمنی که باید بررسی بشین.گاهی وقتا هم تنظیم نبودن انسولین بدن، باعث این مشکل میشه.اکثر دکتر زنان این ازمایشها رو بررسی نمی کنت.چون تخصصی.معمولا یه چکاب کلی انجام میدن.دکتر عارفی و دکتر رازقی متخصص سقط مکرر هستن.ازمایش هایی که براتون می نویسن خیلی کامله.وبررسی کامل میشین.