سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کمک کنید، لینک زیر را زده و پرسشنامه مورد نظر را پر کنید. ممنون میشم از همراهیتون. در صورت سوال می توانید با ایمیل barvariasan@gmail.com تماس حاصل کنید. تیم ما دوره رایگان مدیریت استرس و هیجانات ناباروری برای دوستانی که پرسشنامه را پر کنند، برگزار خواهد کرد.
بچه ها من این ماه هفت روز جلو انداحتم 😭😭😭😭😭 چرا نمیشه دیگه خسته شدم به خدا این ماه امیدوار بود ...
سلام عزیزم خدابزرگه ان شاالله ماه اینده خبر خوش میدی واسه منم دعا کنید من الان تو اقدامم البته ماه پنجم اقدامم ولی این ماه جدی تره از کیت استفاده میکنم (ماههای قبل اصلا از زمان تخمک گذاریم خبر نداشتم)
خدایا شکرت... خدا جون این هدیه قشنگی رو که بهمون دادی حفظ کن...دوستان واسمون دعا کنید... ان شاالله دامن همه اونایی که نی نی میخوان زود زود سبز شه و دلشون شاد شه
بچه ها من این ماه هفت روز جلو انداحتم 😭😭😭😭😭 چرا نمیشه دیگه خسته شدم به خدا این ماه امیدوار بود ...
اره خیلی جالبه من هم جلو انداختم ... حتی خدا نمیخواد یه کم امیدوار بشیم..
به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
یک سال ونیم اقدامیم..یکسال خودم دار درمان میکردم ونمیشد وبعد فهمیدیم شوهرم واریکوس داره اسفند عمل کرد...این ماه سینال زدم واچ سی جی تو روخدا برام دعا کنید درمان خیلی سخته دعا کنید نتیجه بگیرم
خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم
ببخشید وقتتونو گرفتم من قراره ۲۹پریود شم یعنی تاثییر داره الان برا بارداری نزدیکی داشته باشم یا دیگه ...
بستگی به دورت داره چند روزه باشه اگه بیستو هشت روزه باشه روز ده دوازده چهارده پریود تخمک داری اگه سی روزه باشه یا سی و پنج روز هفده و شونزده تخمک گزاریه بازم بدن هرکی فرق داره میگن دوازده روز تا شونزده روز قبل از شروع پریود نزدیکی موثره
خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین