2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
سلام من هم دومين ماه اقدام هستم ماه قبل دقيقا همين علائم رو داشتم سه روز عقب افتاد پريوديم ولي با گر ...

شما روز تخمک گذاریتو میدونستی؟اخه من با کیت تخمک گداری پیش رفتم از اون مطمعنم ک روز تخمک گذاریم رابطه داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما روز تخمک گذاریتو میدونستی؟اخه من با کیت تخمک گداری پیش رفتم از اون مطمعنم ک روز تخمک گذاریم رابط ...

من پري هام منظمه بخاطر همين با ترشحات تخمك گذاريمو متوجه ميشم يكم دقت ميخواد ترشحات تخمك گذاري خيلي واضحه ايشالله كه شما بارداري

من پري هام منظمه بخاطر همين با ترشحات تخمك گذاريمو متوجه ميشم يكم دقت ميخواد ترشحات تخمك گذاري ...

نمیدونم خاهرم ک میگه موقع بارداریش هیچ علایمی نداشته‌‌‌...

البته نمیدونم اگه روز تخمک گزاری رابطه باشه،بارداری حتمیه یا نه

منم اقدام بودم این ماه همه بی بی چکام مثبت میشد و خیلی واضح هاله مینداخت همه علایم هم داشتم ولی الان پریود شدم .داغونم بخدااا .ی درصد احتمال نمیدادم نباشم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
معمولا با كيت دقيقه اما اسپرم هم ٤روز زنده ميمونه اگه جنسيت خاص ميخوان از كيت استفاده ميكنن كه حتما ...

من هم ماه اول اقدامم رو یک هفته ای ک حدس میزنن تخمک گزاری هست ؛یک شب درمیون رابطه داشتم،ولی نشدم

نمیدونم خاهرم ک میگه موقع بارداریش هیچ علایمی نداشته‌‌‌... البته نمیدونم اگه روز تخمک گزاری رابط ...

اگه اسپرما ب تخمك برسه و تخمك كاملا سالم باشه چرا كه نه حتما بارداري اتفاق ميفته 

هر خانمي يه مدلي بارداري رو تجربه ميكنه من انقد علائمم ب بارداري ميخورد مخصوصا چرخ زدن درد شكم هرلحظه يجا و تكرر ادرار خودم انگار مطمئن بودم 

دارویی چیزی نخوردی؟بعزی دارو ها باعث مثبت شدن بیبی چک میشن

ن اصلا .تازه طبیعی هم قبلش جلوگیری میکرذم چهارروز پشت سر هم میزدم هر بار هاله مینداخت حتی امروزسریعتر از روزای قبل انداخت

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
اگه اسپرما ب تخمك برسه و تخمك كاملا سالم باشه چرا كه نه حتما بارداري اتفاق ميفته  هر خانمي يه ...

آره..ولی الان انقد بارداری سخت شده ک آدم حتی بادیدن علایم حتی با مسبت شدن بیبی چک هم بازم باردار نمیشه...نمیدونم چرا انقد سخت شده