2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
منم سه ساله اقدامم به امید خداتا دوماه دیگه باردار میشم چون عمل کنم حله همه چی

عمل چی

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکساله اقدامم تنبلی دارم وپلی کیستیک هستم هرماه که پری میشم اعصابم بهم میریزه شدید😢

نمیدونم چیکارکنم اگه بچه نمیخواستم خدابهم میدادپشت سرهم حالاکه میخوام نمیده😢

خدایاحکمتت روشکر❤

دوستم میگفت من هروقت اقدام کردم واسه بارداری نتیجه گرفتم بدون انتظارحسودیم شدبهش😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من یکساله اقدامم تنبلی دارم وپلی کیستیک هستم هرماه که پری میشم اعصابم بهم میریزه شدید😢 نمیدونم چیک ...

منم یکی از دوستام ناخواسته باردار شد، یکیشونم تا اقدام کرد، بقول یکی از بچه های سایت تو این مدت فقط خبر باردار شدن مامان بزرگمو نشنیدم، منم دلم میگیره، نمیدونم شاید صلاح ما در این باشه

منم یکی از دوستام ناخواسته باردار شد، یکیشونم تا اقدام کرد، بقول یکی از بچه های سایت تو این مدت فقط ...

مامان بزرگو خوب اومدی ای خدااااااا😂😂😂

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
وای مو به تنم سیخ شد به خدا حتما خدا دوستت داشته برا ماهم دعا کن 

قربونت برم عزیزم خدا همه ی بنده هاشو دوست داره حتما یه مصلحتی تو کاره انشاءالله همه شما عزیزان منتظر حاجت روا بشید خودم دردشو کشیدم میدونم انتظار خیلی سخته ولی توکلت علی الله 

سلام خانوما 

یه سوال دارم 

من یه هفته به پریودم مونده یه مدته ترشحات کش دار شیری داشتم بعد امروز صبح بی بی چک زدم اول منفی شد منم رفتم بعد چند ساعت یهو دیدم دو خط شده یعنی به نظرتون مثبته؟