2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست

بچه ها یه سوالی دارم ازتون؟

شما اصلا تصور زندگی بدون بچه رو میکنین؟

من الان به این نتیجه رسیدم که برم دنبال اهداف شخصیم و حدود ۴۰ سالگیم هم از یه جا ۱ بچه بگیرم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
مرسی میخونم حتما  دختر نازتم به جای من ببوس منم دختر دوست دارم انشالله اسمسشو میخوام بزارم درس ...

انشالاه همین ماها باردار میشی دیگه خودتونم باید ب خودتون کمک کنید شیوه رابطه رو تغییر بدید انشالاه ب نتیجه میرسید منم دعاتون میکنم اگر قابل باشم

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله فقط ازمایش سیستم ایمنی نمیدونم چیه ندادم دیگه تیرویید و پرولاکتین و از اسپرم و همه چی که دکتر گف ...

دوست عزیزم . پس تحت نظر پزشک هستی. خب نظر دکتر چی بوده؟؟

سلام‌.شما تا به حال ازمایشهای تخصصی خون هم انجام دادین؟  اگه تهران هستین حتمل به نسخه پیش دکتر ...

سلام 

نه همين ازمايشاى روتين

Cbc-fsh-lh-و ...

انعقادى و اينا ندادم تا حالا.

متاسفانه تهران نيستم😞

ممنون از راهنمايى تون.🌹

مرا "تـــــــو" راحت جانى❤️
اره درسته من ازمایش انعقاد خون تا حالا ندادم ممکنه اینطور باشه 

اگه تهران هستین پیش دکتر فاطمه رازقی که مطبش تو‌تجریش برید.خودش همه ازمایشها رو براتون می نویسه وبررسی  میشین.خیلی بودن که پیش این دکتر به مشکلاتشون پی بردن والان بچه دارن.

دوست عزیزم . پس تحت نظر پزشک هستی. خب نظر دکتر چی بوده؟؟

ارع هستم میگن بی علت عجله داری ای یو ای کن 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
واينكه ترشح شيري رنگ دارم كه بوي شوينده مثل وايتكس ميده

خوب همون جز علاعم تخمک گزاریه

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین

من رمان حصار تنهایی رو خوندم ولی صحنه های عاشقونه نداشت خیلی همینی که عکسشو گزاشتن خوندم 😎😎

من رمان حصار تنهایی رو خوندم ولی صحنه های عاشقونه نداشت خیلی همینی که عکسشو گزاشتن خوندم 😎😎

خیلی رمان ها هستن سرچ کن و بخون سرگرم شو رمان های مثبت هجده و محتوا دار هم من زیاد خوندم و قشنگ بودن اسمشونو برات میزارم شفق قشنگه 

بی پناهم پناهم باش 

کتی 

اگرچه اجبار بود 

ازدواج اجباری 

اینا تو ب احساس آوردن آدم خوبن و مثبت هجده

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد....