2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هیچ مشکلی نیست اسپرم بدن ما دفع میکنه

خب عزیزم درمان داره الان خود من دارم پردنیزولون میخورم که سیستم ایمنی بدنم ضعیف بشه تا بدنم به اسپرما حمله نکنه .البته با کلی آزمایش و ....پی بردیم به مشکلم من مشکل انعقاد خونم دارم

منم تو اقدامم دو ساله خودم تنبلی تنبلی تخمدان و زخم دهانه رحم شوهرمم اسپرم ضعیف دکترم رفتم دارو هم خ ...

سلام دوست عزيز شما خودت با ورزش كردن و هردوي شما با مراجعه به طب سنتي خوردن گرميجات و تقويتي انشالله مشكلتون حل ميشه

بچه ها دست رو دست نزارین اگه بخواین همینجوری بگذره سنتونم بالا میره.یه دکتر خوب پیدا کنین بدین همه آزمایش ها رو برا خودتون و همسرتون بنویسه .همه چیییی کامله کامل تا مشخص بشه کدوم مشکل دارین و درمانو شروع کنین.

من خیلی زود باردار شدم و متاسفانه بچمو توی ماه ۸ از دست دادم اونم بخاطر مشکل ایمنی و انعقادیم .

مشکل ایمنیم ضعیف تره بخاطر همون تونستم زود باردار بشم ولی خب همون ضعیفش هم باعث لخته خون توی بند ناف شد و البته مشکل انعقاد هم دارم که اونم خونو لخته میکنه .

یکی از دلایلی که خانوما باردار نمیشن همین سیستم ایمنئ بدنشون هست که با اسپرم مثه یه عامل خارجی رفتار میکنه و اونو پس میزنه .که با خوردن چند تا قرص قبل از اقدام  و بنا به تشخیص پزشک بازدن سرم توی بارداری حل میشه انشاالله . من بعد از بارداری نا موفقم پیش یه دکتر خوب رفتم و اون همه آزمایش های لازمو واسم نوشت و خداروشکر فعلا مشخص شده که مشکل کار کجا بود

سلام

من تقريبا دوازده ساله منتظرم. ٣٢ سالمه الان. از دوسال بعد عروسى كه دكتر رفتنام شروع شد گفتن مشكلى نداريد. چندتا دكتر عوض كردم. طب سنتى قم ال اسحاق، مركز نابارورى دكتر رستمى شيراز دوبار iui شدم مطباى ديگه ٣ بار، دو بار رفتم تو سيكل ivf تو ازمايشگاه لقاح نميشد گفتن ازمايش ژنتيك بدين شايد مشكل ژنتيك باشه ولى خدا رو شكر مشكلى نبود. سرى بعد ده تا تخمك داشتم ٩ تا جنين شد دو تا انتقال دادن منفى شد.

پيش دوسه تا ماماى محلى هم رفتم بادكش كرد و بقول خودشون رحمم رو جا انداختن و گفتن تا سه ماه ديگه نهايت باردارى، پيش دكتر طب سنتى رفتم گفت يكماه ديگه باردارى چون ميگفت ازمايشا خوبن. ولى از اونموقع تا الان ٤-٥ سال ميگذره.😢

گفتن برو دعاى چله بر بگير از اينا هم ٣-٤ تا دعا گرفتم و يكيشونم بقول خودش اب چله رو ريخت ولى نشده تا الان . 

نسخه هاى خونگى كه به خوردم دادن هم كه بماند😫 از بيضه اردك گرفته كه مجبورم كردن خام قورت بدم 😷 تا چيزاى ديگه ... 

مطمئنم فقط خدا بايد بخاد و تا اون نخواد چيزى به وجود نمياد 

فاذا اراد شئ كن، فيكون ...

حرفا و نسخه پيچيدنا و نيش و كنايه ها هم كه الى ماشاالله.... 😒

تو اين چند سال لاپراسكوپى شدم خدا رو شكر مشكلى نبود عكس رنگى هم گرفتم و  به لطف داروهاى جورواجور شيميايى هم عوارضى رو تجربه كردم

مرا "تـــــــو" راحت جانى❤️