2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
سلام من تازه عضو اینجا شدم ۲۱ مرداد سال پیش سزارین شدم و بچه مرده بدنیا اومد از اون موقع هم که نزدیک ...

سلام عزیز

چرا اینجوری شد؟

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کاشت انجام نمیدی البته من ازیه دکتری نوبت گرفتم اگه نتیجه گرفتم بهت میگم عزیزم انشالله خدا بهمه ...

اخه مشکل من اینه ک حتی ivf هم برام انجام نمیدن.میگن رحم و فولیکول وتخمکات همه عالی هستن و شوهرتم فقط باید تقویتی بخوره.پس اگه همه چیزام عالین پس چرا باردار نمیشم.من ی بار iui کردم. مرسی عزیزم .انشاا...

بچه ها من به سال نكشيده هنوز،چهار ماه اقدام كردم نشد به شوهرم گفتم بريم مركز ناباروري،همه ازمايشاتم اوكي هست،شوهرم ي كم تحركش ضعيفه كه دكترا گفتن مشكلي نيست با دارو رفع ميشه،امروز رفتم عكس رنگي😫توو سونو واژينال گفتن همه چيزت خوبه فقط انگار ي چيزِ كوچيك توو رحمه كه گفتن ماه بعد برم سونو هيسترو.دعا كنيد چيزِ مهمي نباشه،خيلي افسرده شدم😔

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
سلام.من هم هشت ماه اقدام هستم و باه زنان استفاده کردم و فولی های خوبی دارم ولی باردار نمیشم. داروی آ ...

باه زنانو فقط از حسینیه موسی بن جعفر مرکز طب اسلامی تهیه کنید.روز دهمدوره.ینی از اولین روز پریود ده روز گذشته باشه.

عزیزای من انشالله همتون مامان میشین خدا همتونو میبینه وصداتونو میشنوه من یه بارسه ماهه سقطکردم الان ...

نه نرو بزار پری بیاد بعد برو من نهم پری رفتم عکس 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
سلام.منم پارسال سقط داشتم.رفتم قم داروهای طب اسلامی رو گرفتم.اوایل که رفتم سرکار خیلی استرس داشتم با ...

میشه دقیق تر بگی چی مصرف کردی و چه جوری همون داروهای طب اسلامی یعنی یا خودتون گرفتین دوباره متوجه نشدم من

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین