2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست
عزیزم اینجا ایرانه من تا ۳۸ سالگی ازدواج نکرده بودم بهترین شغل و زندگی و موقعیت اجتماعی رو داشتم دوس ...

آره راست میگی .....

اگر کسی عاشق گلی باشد که در میلیون ها میلیون ستاره تک باشد همین کافیست تا هر وقت به ستاره ها نگاه می کند شاد باشد.. ♥️  "شازده کوچولو"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم باردار شدی من میگم کاش میشدم حداقل یه بار اصن سقط میشد نمیدونم شایدم ناشکری میکنم

عزیزم اگه خواستین ی متخصص طب سنتی بهتون معرفی میکنم خیلیا از داروهاش نتیجه دیدن حتی میشناسم کسایی ک چهارده پونزده سال از ازءواجشون میگذشته هر جا رفتن نتیجه ندیدن اما اینجا جواب گرفتن و الان  بچه دارن

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
تهرانم هرجا زنگ زدم گفتن انجام نمیدن جاییو سراغ دارید؟

بیمارستان الغدیر با بی حسی عکس رنگی میگیره.ولی من خودم کاخ رفتم خیلی عالی بود.اصلا هیچی حس نکردم.تازه بدون بی حسی.چون ی ربع قبل عکس شیاف 100 گذاشتم

عزیز دلم همه آزمایش های مربوطه را خودتون و همسرتون انجام دادهاید؟

بله فقط ازمایش سیستم ایمنی نمیدونم چیه ندادم دیگه تیرویید و پرولاکتین و از اسپرم و همه چی که دکتر گفته دادم 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
عزیزم اگه خواستین ی متخصص طب سنتی بهتون معرفی میکنم خیلیا از داروهاش نتیجه دیدن حتی میشناسم کسایی ک ...

اگه معرفی کنید ممنون میشم 

خدایا شکرت خدایا ممنونتم که معجزتو نشونم دادی.....برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستین ان شاالله حاجت روا بشین
عززم رمانش ایرانیه فوقالعاده قشنگه اواسط داستان ب عوج میرسه و عاشقانه است بله من ی دختر ناز دارم اس ...

مرسی میخونم حتما 

دختر نازتم به جای من ببوس منم دختر دوست دارم انشالله اسمسشو میخوام بزارم درسانا 

یه سر تا قم برید پیش ایت الله تبریزی. نزدیکین دیگه باه زنان برا مشکل شماس

کجای قمه عزیزم ؟ برم اسمشونو بگم همه میشناسن 

هم باه زنان هم سویق رو سرچ کردم هردو خیلی خیلی خوبن ممنون که اسمشونو گفتید 

بهتره همه کسانی که مشکل دارن بگیرن