2777
2789
عنوان

کی اقدامه برای بارداری ولی هنوز نشده ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15075 بازدید | 884 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو اقدامم دو ساله خودم تنبلی تنبلی تخمدان و زخم دهانه رحم شوهرمم اسپرم ضعیف دکترم رفتم دارو هم خ ...

ببخشیدتنبلی تمخدان علایمش چیه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
ببینی مادر شوهرم وه پزی میده آشغال فقط منو زیر کتکای شوهرم دادن جلو رو خودشون بچم مرد ده روز تو شکمم ...

الهی الهی خیلی اعصابم خورد شد بسپارشون بخدا دنیا داره مکافاته تاوان پس میدن عزیزم الهی من خیلی ناراحت شدم و همچین برای همسرت هم متاسف شدم که با مغلته و حرف چیینی دور و بریا دست ب همچین کاره زشتی زده فکر کنم هیچ وقت خودشو نبخشه.... 

دستم ب آسمانت نمیرسد.. اما یقین دارم رحمت تو ب تمام زمین میرسد.... 
بدونه مشکل ها فقط از استرس حامله نمیشید من دو ماه قرص آمی تریپتیلین 10مصرف کردم و بعداز دوسال حامله ...

کی بهت داد؟ روانپزشک یا دکتر زنان

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
من نظراتو خوندم ناامید شدم بهم استرس وارد شد  من 5 ماهه اقدامم  نکنه منم چندسال طول بکشه ...

من اوایل که میومدم اینجا میگفتم مگه میشه آدم باردار نشه، اونم کسی که هیچ مشکلی نداره، آخه من همیشه چک آپ دوره ای میشدم، دکترم میگفت خیلی زود باردار میشی، ولی من هنوز منتظرم 😔 بنظرم تا خدا نخواد نمیشه، حالا موندم چرا نمیخواد برای بعضی ها، واقعا وقتی تایم انتظار زیاد میشه همه چی فرسایشی میشه و خسته کننده. خدا به هممون صبر بده