2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون یا خانواده همسرتون برای زایمانتون کادو چی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 162 پست

برای من هیچی ، برای دخترم تکپوش و چند تیکه لباس و یه رختخواب کوچولو

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
چه دروغی چه کشکی عزیز من خیلی کم پیش میاد همچین جریانی ولی نه به خودم نه بچم کادو ندادن خانواده خودم ...

دیگه ببین چیکار کردی حتما قطع ارتباط بودید

من هیچ خانواده ای ندیدم کادو ندن در ضمن فقط به بچه میدن مگه به عروس کادو میدن؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه توقع ها داریدبچه آوردید برای خودتون آوردیدچرا فکر میکنید نوه و نوه اول و فلان و اینا تاثیری باید ...

اگه تو همچین شرایطی باشی بعد مادر شوهرت بهت بخنده بگه اینا بلاهایی بود که مادر شوهرم سر من درآورده حالا من سر تو چه حسی داره یا بعد زایمان دوست داری شوهرتو ببینی دست شوهرتو بگیره به بهونه مهربونی و فلان ببرش خونه چی بازم همین حرفارو میزنی

برای پاگشای من پارسال ۱.۵ میلیون پول دادن😂 من خودم خجالت مبکشیدم بگیرم.من نمیدونم اونا چجوری روشون ...

بازم به خانواده همسرشما

برای پاگشای من یه بلوزدادن بهم نهایت ۲۰۰هزارتومن😐😂ده بارمیخواستم بذارم توخونشون وبرگردم

اگه تو همچین شرایطی باشی بعد مادر شوهرت بهت بخنده بگه اینا بلاهایی بود که مادر شوهرم سر من درآورده ح ...

عزیز دلم بدجنسی و بدذاتی فرق میکنه،،،، اینکه بخوان مستقیم عروس رو آزار بدن قضیه فرق میکنه،،،

و واقعا درست نیس

من در مورد تاپیک شما که تو عنوان دیدم اومدم نظر دادم،،،

شما گفتید من نوه اول آوردم هیچی ندادن

منم در این رابطه اومدم نظر دادم

و روی نظرمم هستم که ما برای خودمون بچه میاریم،،،،،

اصلا به خانواده همسر ربطی نداره نوه اول و دوم و دهم که بخوان کادو بذن و فلان،،،، یا اینکه بخواد این قضیه براشون مهم باشه،،،،،،

حالا مگه نوه میخواد چه تاجی به سرشون بزنه؟

ااگه دادن لطف کردن و بزرگیشون رو رسوندن،،،

اگه ندادن،،،، اصلا مهم نیست و گله ای هم نباید کرد،