2777
2789

معلمش به شدت سختگیره و جدی یعنی هیچکس جرات نداره حتی بهش سلام کنه درحال مرگ باشی هم مجبوری ورزش کنی،منم دانش آموز درس خون هستم همه نمراتم بالای ۱۹ ولی نمره این ورزشه داره منو می ترسونه یه بار شلوار ورزشی نپوشیده بودم منفی داد یه روز هم کلاسدار بودم گفت کلاسدار نمرش ضعیف،البته کارنامه ماهانه بیست گرفتم اما این.....،یه بار هم گفت یعنی نمی خوای با من دوست شی؟(خانمه فکر بد نکنید ولی من یاد یکی از دانش اموز های ۱۶ سال پیشش می اندازمش واسه همین خیلیییی دوستم داره) خلاصه گفتم نه گفت ورزش صفر یه بار دیگه هم سئوال اینطور پرسید گفت منو دوست نداری گفتم نه گفت ورزشت ۱۶ الان می ترسم اگر نمره کم بده می تونم شکایت کنم؟

بهش پیام دادم نمره چند میدین بهم گفت نگران نباش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا

نمره ورزش چه اهمیتی داره غصه شو بخوری

فقط یه نمره رو برگه اس همین به هیچ دردی نمیخوره 😂😂

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

میتونی برام گزارش بزنیمیدونم حوصله نمیشه ولی منم صلوات میفرستم برات اگر انجام دادی بهم خبر بده

کدوم تاپیکت

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

ول کن بابا نمره ورزش چه اهمیتی داره غصه شو بخوری فقط یه نمره رو برگه اس همین به هیچ دردی نمیخوره 😂� ...

ممنونم که گزارش زدی ❤️😭

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

ول کن بابا نمره ورزش چه اهمیتی داره غصه شو بخوری فقط یه نمره رو برگه اس همین به هیچ دردی نمیخوره 😂� ...

تو معدل تاثیر داره مهندس

حوصله ثابت كردن خودم و ندارم هر چى شنيدى دوتا ديگه هم بزار روش :)