2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون یا خانواده همسرتون برای زایمانتون کادو چی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3074 بازدید | 162 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد البته ولی داشته باشن ندن یا تبریک که میتونن بگن لال که نیستن

بعداز ۱۲ سال باسختی وبدبختی بدون یذره کم ازطرف اونا باردار شدم ۶ماهمه اگه تو مادرشوهر خواهرشوهرو دیدی منم دیدم غریبه ها برام اشک شوق میریختن اومدن خونم دیدنم واسه بچه دنیانیومده کادو اوردن مادرشوهرم فقط همون روزکه فهمید یه زنگ زد تبریک گفت دیگه نه زنگ زد نه اومده خونم خواهرشوهرمم بلانسبت گاو یه گاوی بهترشه حتی یه پیامم نداد تبریک بگه

واسه زایمانمم چشمم اب نمیخوره بخاری ازشون بلند بشه

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

شاید افسردگی پس از زایمان گرفته دست خودش نیس

خیلی مراعاتش کردیم که شاید دست خودش نیست ولی وقتی به مامانم بی احترامی میکنه بی دلیل تصمیم گرفتیم قطع رابطه کنیم هر وقت خواست بیاد نخواست اجباری نیست