2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون یا خانواده همسرتون برای زایمانتون کادو چی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 3403 بازدید | 163 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تو همچین شرایطی باشی بعد مادر شوهرت بهت بخنده بگه اینا بلاهایی بود که مادر شوهرم سر من درآورده ح ...

امان از مادر شوهر احمق

کثافتها با حماقتشان به زندگی زوج هم آسیب میزنن

سر دختراشون بیاد الهی

دیگه ببین چیکار کردی حتما قطع ارتباط بودید من هیچ خانواده ای ندیدم کادو ندن در ضمن فقط به بچه میدن م ...

اره ننه باباشو سر بریدم فکر نمیکنم درکی داشته باشی از این چیزا در ضمن به بچمم کادو ندادن بای

درکت میکنم چون تجربه کردم 🤕

جالبه سه هفته بعد از زایمانم زنگ زد به شوهرم گفت میخوام برم عیادت فلانی یه کمپوت آبمیوه بگیر بیار ،دست خالی نرم زشته!!

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من بچه اولم سال ۹۶ دویست هزار تومن پدرشوهرم داد،برای بچه دومم همین امسال دو تا ربع سکه ....درمورد هدیه دادن به خودعروس یا هدیه شوهر به زنش بعد زایمان تازگیا تو سایت این چیزا به گوشم خورده،یکی دیدم نوشته بود میخوایم ربع سکه ای که قبلا هدیه گرفتیم بفروشیم تا با پولش انگشتر بخریم،شوهرم جلو فامیلاش به من بده،چشاشون درآد!

برای پاگشای من پارسال ۱.۵ میلیون پول دادن😂 من خودم خجالت مبکشیدم بگیرم.من نمیدونم اونا چجوری روشون ...

1/500 کم نیست که

کادوی آنچنانی ندادن ولی کمم ندادن بهت

برای دوستم مادرشوهرش پاگشاش کرد 500 داد اینقدر هم پولدار هستن که خدا میدونه😐

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼